Olăroiu, mesaj pentru tricolori înainte de România - Liechtenstein: "Să nu cadă în capcană"

1 lună in urmă 24

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Olăroiu spune că jocul României începe să arate din ce în ce mai consistent, însă îi avertizează pe jucători să fie concentrați 100% cu Liechtenstein: "E un lucru extraordinar de bun că am câștigat, însă părerea mea e că acest meci ar trebui judecat după meciul cu Liechtenstein. Avem nevoie de 3 puncte, apoi e vorba de calcule.

Să nu credem că meciul acesta este ușor. De multe ori, jucătorii cad în capcana noastră. Obiectivul nostru este să ne apropiem de ceea ce ne dorim în consistența jocului, în organizare, în ceea ce ne lipsește, iar Mirel știe foarte bine lucrul ăsta.

Meciul ăsta e deja un pas înainte, dar avem nevoie de continuitate în rezultate. Lucrul ăsta trebuie să se vadă de la meciul cu Liechtenstein. Cred că avem altă atitudine, s-a văzut o altă dorință, altă determinare. Toți jucătorii au fost pentru echipă, mai puțin individual, s-a văzut o creștere", a spus Cosmin Olăroiu, la Hunedoara, unde a fost celebrat centenarul Corvinului.

VIDEO Rezumatul meciului Islanda - România 0-2

Meciul România - Liechtenstein poate fi urmărit în format live text pe siteul digisport.ro, de la ora 21:45. Fazele video vor putea fi vizionate pe siteul digisport.ro la scurt timp după fluierul de final, iar partida va fi transmisă în premieră pe Digi Sport 1, de la ora 01:15.

Etichete: cosmin olaroiu , mirel radoi , meciuri romania , preliminarii cm 2022 qatar , romania in preliminariile cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă