Ogăraru, mulțumit după egalul cu FCSB II: ”Cred că pentru noi s-a terminat fericit”

1 lună in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

CSA Steaua a avut un gol anulat în prima repriză a meciului disputat pe terenul 5 din Ghencea. În partea secundă, Alexandru Buziuc, unul dintre jucătorii trimiși de Gigi Becali la echipa secundă a FCSB-ului, a deschis scorul, iar ”militarii” au egalat în prelungiri prin Huiban.

George Ogăraru: ”Cred că pentru noi s-a terminat fericit”

„A fost un meci tensionat, într-adevăr. Era și cumva de așteptat, dar cred că a fost un meci plăcut, cu multe ocazii de gol. Cred că pentru noi s-a terminat fericit, deși după cum a decurs prima repriză ar fi trebuit să ne așteptăm la mai mult.

Nu am avut multe să îi reproșez (n.r. - arbitrului), ci pur și simplu la golul anulat. Nu cred că trebuia să dea decizia aceasta. E un arbitru tânăr, într-un meci tensionat. Era normal să și greșească. După ce am văzut pe reluări, sunt mai mult ca sigur că a fost o decizie greșită.

Nu știu ce vor face, nu aș vrea să comentez foarte mult despre ei, ne vom rezuma doar la echipa noastră și încurajez pe toată lumea să facă acest lucru. Cluburile să vorbească despre echipele lor și nu despre alte echipe”, a spus George Ogăraru, la finalul partidei CSA Steaua - FCSB II.

VIDEO cu declarațiile lui George Ogăraru după CSA Steaua - FCSB II 1-1

VIDEO cu rezumatul partidei CSA Steaua - FCSB II 1-1

Etichete: csa steaua , george ogararu , csa steaua - fcsb ii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă