Ogăraru ar alege FCSB 2 în ”finala” barajului pentru Liga 2: ”Poate e mai bine să jucăm cu ea.” Argumentul managerului Stelei și care sunt șansele ca partida de acasă să se dispute pe noua arenă din Ghencea

1 lună in urmă 13

Steaua va evolua în ”finala” de promovare pentru Liga 2. A învins Mostiștea Ulmu, acasă, în retur, cu același scor cu care s-a impus și în tur, 2-0. George Ogăraru, managerul Stelei, a vorbit despre acest succes, dar și despre următoarele confruntări, decisive, cu FCSB 2 sau CS Afumați.

Fostul fundaș consideră că rezultatul returului cu formația din Ulmu a fost unul meritat, prin prisma evoluțiilor celor două echipe. Vrea să vadă la fel de multă determinare și în ultimele două meciuri ale sezonului, pentru o promovare așteptată cu nerăbdare în Ghencea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Ogăraru ar alege FCSB 2 în ”finala” barajului pentru Liga 2: ”Poate e mai bine să jucăm cu ea.” Argumentul managerului Stelei și care sunt șansele ca partida de acasă să se dispute pe noua arenă din Ghencea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă