Oficialul Parmei a vorbit despre situația românilor Man și Mihăilă: „Dacă vor veni oferte, le vom evalua”

2 săptămâni in urmă 11

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022, 18:33 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 18:33

Directorul sportiv al Parmei, Mauro Pederzoli, a vorbit în direct la emisiunea „Calciomercato”, de la 12 TV Parma, despre strategia clubului în această fereastră de transferuri.

Italianul a ținut să lămurească situația lui Dennis Man (23 de ani), după ce s-a vorbit de posibila plecare a românului de la Parma: „Dennis Man este un jucător important, cu mult talent și calitate. Suntem fericiți să îl avem. În această perioadă a întâmpinat unele dificultăți, dar are calitățile necesare pentru a face diferența la Parma. 

Este un jucător care face parte din lotul Parmei, care se antrenează în fiecare zi cu mare intensitate. Este un jucător important în acest grup. Nu suntem nemulțumiți de Dennis. Dacă vor veni oferte pentru el, le vom evalua, la fel ca în cazul tuturor jucătorilor”.

2goluri în 11 meciuri a reușit Man în acest sezon pentru Parma

8milioane de euro este cota de piață a românului, conform transfermarkt.com

Răzvan Marin a aflat că va deveni tată în 2022! Cine e femeia care-i va dărui primul copil

ITALIA

Răzvan Marin a aflat că va deveni tată în 2022! Cine e femeia care-i va dărui primul copil

Pederzoli a vorbit și despre Mihăilă, pe care îl vede potrivit și în poziția de al doilea vârf: „Important este că avem jucători buni și flexibili. Echipa Parmei este deja capabilă să dezvolte mai multe sisteme de joc. Cred că Valentin Mihăilă are toate calitățile pentru a juca și rolul de al doilea atacant”.

12meciuri a jucat Mihăilă pentru Parma în acest sezon

Presa din Italia anunță o nouă ofertă pentru Dennis Man

Dennis Man (23 de ani) ar putea pleca în această iarnă de la Parma, fiind pe lista mai multor cluburi.

În afară de Galatasaray, acolo unde este dorit de Fatih Terim, Dennis Man este și pe lista celor de la Sampdoria, club care l-a dorit și în vară și la care e împrumutat Radu Drăgușin.

Presa din Italia scrie că internaționalul român ar putea ajunge în Serie A, acolo unde e dorit sub formă de împrumut de Sampdoria, echipă pregătită de fostul său antrenor, Roberto D`Aversa.Man vrea să evolueze mai mult și vede cu ochi buni un transfer.

Italienii notează că Pama ar fi de acord cu împrumutul acestuia la Sampdoria, locul 15 din Serie A, și chiar ai fi dispusă să plătească o parte din salariul lui Man, cumpărat cu 11 milioane de euro în iarna lui 2020.

Dennis Man nu joacă. E o situație neplăcută pentru el. Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face. Vom vedea.

- Victor Becali, consilier la firma de impresariat care-l reprezintă pe Man

Galatasaray și Parma au reînceput negocierile pentru Dennis Man 

Se pare că perioada de transferuri a reaprins discuțiile între Galatasaray și Parma. SportParma, publicație apropiată de clubul din Serie B, scrie astăzi că „negocierile stagnaseră, dar acum au fost reluate, în special pentru că nu există oferte mai bune pe numele fotbalistului”.

Jurnaliștii din Parma mai scriu că „viitorul lui Dennis Man este puternic în balanță” și că „decizia finală îi revine președintelui Krause: va păstra o «bijuterie» de 13 milioane de euro pe bancă sau o vinde pentru o sumă semnificativ mai mică decât cea plătită acum 12 luni, provocând astfel o pierdere senzațională?”

8.000.000 de euroe cota lui Denis Man, potrivit transfermarkt

Articol de Adrian Duță

VIDEO Sacrificiile făcute de un triplu campion al României: „Mergeam cu vacile și caprele! Culegeam mere, prune”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Haos în Serie A! » Nu se joacă patru meciuri, dar Liga nu vrea să le amâne, nici să întrerupă campionatul

ITALIA

Haos în Serie A! » Nu se joacă patru meciuri, dar Liga nu vrea să le amâne, nici să întrerupă campionatul

FC Voluntari a adus un jucător de la Parma!

TRANSFER

FC Voluntari a adus un jucător de la Parma!

Playtech: Dr. Adrian Marinescu dezvăluie tratamentul corect pentru infecția cu Omicron. Ce este INTERZIS să faci dacă te-ai îmbolnăvit


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă