Oficialii Universității Craiova, o nouă replică dură pentru Mihai Stoica: ”I-a dat drumul Gigi Becali să emită”

4 luni in urmă 7

UCL: Bayern Munchen - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Real Madrid - Șahtior Donetk, miercuri, 19:45, Digi Sport 1

Mihai Stoica, revenit în funcția de director general de la FCSB, a acuzat în dese rânduri că Universitatea Craiova are maximum de puncte după șapte etape doar datorită erorilor de arbitraj în favoarea clubului din Bănie și, după ce a primit replica din partea lui Sorin Cârțu, a venit rândul și lui Marcel Popescu, manager general al formației oltene, să-i răspundă.

Răspunsul lui Marcel Popescu pentru Meme Stoica

Meme îşi depăşeşte atribuţiile, i-a dat drumul Gigi Becali să emită, dar părerea mea este că în două săptămâni el nu va mai scoate o vorbă.

Nu pus la punct de noi, ci de Gigi. Eu îl ştiu pe Gigi, e guraliv, speculează, face asocieri, dar nu insultă, iar maniera în care îşi apără clubul Meme nu-i place lui Gigi.

Noi nu am discutat niciodată despre meciurile altor echipe şi nu o facem nici acum, chiar dacă vedem lucruri. Am văzut cum FCSB a folosit un jucător în stare de suspendare în semifinala cu Dinamo (n.r. Andrei Vlad) şi nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Marcel Popescu, la Oltenia TV.

Cea mai recentă ieșire a lui Mihai Stoica a avut loc chiar după ultima etapă, când Universitatea Craiova a câștigat cu Dinamo, 1-0, după un gol marcat de Alex Cicâldău dintr-un penalty controversat, obținut de Marius Constantin.

Păi dacă-l ține, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în față! E greu cu CSU anul ăsta...”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

VIDEO cu penalty-ul care a decis meciul Dinamo - Universitatea Craiova 0-1:

De asemenea, managerul general de la FCSB a acuzat arbitrajele în favoarea Universității Craiova și după prima etapă, când Elvir Koljic a marcat golul victoriei dintr-o poziție considerată de Mihai Stoica în afara jocului, și după meciul cu Astra, când același atacant bosniac a deschis scorul, din nou, dintr-o fază la limita ofsaid-ului.

Etichete: mihai stoica , marcel popescu , arbitraje liga 1 , fcsb-universitatea craiova , arbitraje universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă