Oficialii lui Rangers, sfătuiți să-l vândă pe Ianis Hagi la Lazio. „Ar putea fi cedat, nu e jucător crucial!”

1 lună in urmă 30

Ianis Hagi se află pe lista de transferuri a celor de la Lazio, iar oficialii lui Rangers sunt sfătuiți de Raddy Kenny (42 de ani) să îl vândă pe internaționalul român.

Lazio Roma este pe urmele lui Ianis Hagi, iar gruparea din Serie A ar fi dispusă să plătească nu mai puțin de 12 milioane de lire sterline, adică 13.870.000 de euro, în schimbul transferului internaționalului român în vârstă de 22 de ani. 

Paddy Kenny, fostul portar din Premier League, este de părere că Rangers ar trebui să îl vândă pe Ianis Hagi în perioada de mercato din vară, toate acestea dacă o să primească o ofertă avantajoasă din punct de vedere financiar.

Oficialii lui Rangers, sfătuiți să-l vândă pe Ianis Hagi la Lazio

„Privind această ofertă din punctul de vedere al afacerii, cred că ar lua-o în considerare. Așa trebuie să gândești atunci când ai o afacere. 12 milioane de lire sterline? O grămadă de bani. Ar fi foarte dificil de refuzat, având în vedere suma.

Ianis nu este mereu titular. Nu este 100% crucial pentru echipă, ar putea fi unul dintre jucătorii pe care Rangers să îi cedeze, să ia banii și să îi folosească în altă parte”, a declarat Paddy Kenny pentru Football Insider.

Ianis Hagi, cumpărat de Rangers cu 3,5 milioane de euro

Ianis Hagi a reușit să înscrie 7 goluri și a oferit 12 pase decisive în cele 40 de meciuri jucate în toate competițiile, dar în multe dintre aceste partide a fost introdus pe parcurs, astfel că media sa de minute jucate/ meci este de 62.1.

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis Hagi a fost cumpărat de Rangers pe 1 iulie 2020 cu 3,5 milioane de euro de la Genk, după ce între ianuarie – iunie a jucat sub formă de împrumut. Dacă ar ajunge la Lazio Roma, atunci Ianis ar fi la a doua aventură în Italia, după ce în perioada iulie 2016 – ianuarie 2018 a jucat pentru Fiorentina.

The post Oficialii lui Rangers, sfătuiți să-l vândă pe Ianis Hagi la Lazio. „Ar putea fi cedat, nu e jucător crucial!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă