Oficialii de la FRF, criticați după scandalul de la porțile stadionului „Steaua”. „E înfiorător ce vedem acolo!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 săptămână in urmă 16

Marius Mitran (54 de ani) i-a criticat pe oficialii de la FRF pentru scandalul iscat la porțile stadionului „Steaua”.

Suporterii echipei naționale a României au provocat un scandal uriaș la porțile stadionului „Steaua”, toate acestea deoarece nici până în minutul 20 al partidei cu Armenia nu au pătruns pe arena din Ghencea.

Fanii prezenți la arena din Ghencea s-au înghesuitpentru a putea pătrunde pe stadion și au făcut scandal din cauza faptului că FRF nu a organizat așa cum trebuia partida cu Armenia.

Marius Mitran îi critică pe oficialii de la FRF pentru scandalul de la porțile stadionului „Steaua”

Marius Mitran a analizat imaginile cu suporterii care au făcut scandal la stadionul Steaua și nu a ezitat să îi taxeze pe oficialii Federației Române de Fotbal.

„Ce să comentez? E înfiorător ce vedem acolo. Îmi închipui ce au trăit oamenii aceia. E greu de conceput în România că există oameni care să nu fie șefi. Nouă nu ne reușește aproape nimic, de la vaccinare și până la autostrăzi, spitale și așa mai departe, pentru că noi suntem o națiune de șefi. A organiza un meci înseamnă a coborî, a verifica porțile, a verifica oamenii, lucruri simple. Acesta era primul meci în Ghencea, miză mare, pandemie… Erau foarte mulți factori care trebuia să te pună la muncă. A fost superficial”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

România a urcat pe locul 2 în Grupa J

Echipa națională a României s-a impus în fața Armeniei, scor 1-0, în Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022. După rezultatul înregistrat pe stadionul „Steaua”, selecționata condusă de Mirel Rădoi a urcat pe locul 2 în clasament, după Germania.

Totodată, Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de pe banca tehnică a echipei naționale a României după cele două meciuri pe care „tricolorii” le vor juca în luna noiembrie.

The post Oficialii de la FRF, criticați după scandalul de la porțile stadionului „Steaua”. „E înfiorător ce vedem acolo!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă