Oficialii de la CSA Steaua, surprinși de eliminarea din Cupa României: „Au fost nişte jucători care au nume acolo”

2 luni in urmă 38

Iulian Miu, oficial în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, s-a declarat surprins de eliminarea din Cupa României, în fața celor de la Progresul Spartac, echipă de Liga 3.

Progresul Spartac și CSA Steaua București s-au întâlnit în faza a doua a Cupei României, iar echipa din Liga 3 a învins cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Eugen Lixandru, în minutul 57, respectiv Andrei Ohaci, în minutul 89. Pentru roș-albaștri a înscris Bogdan Chipirliu, în minutul 65.

Deși „militarii” au anunțat că obiectivul echipei lui Daniel Oprița în acest sezon este legat de Cupa României, Steaua a părăsit competiția încă după primul meci.

Iulian Miu, surprins de eliminarea din Cupa României, după Progresul Spartac – CSA Steaua 2-1

Cu jucători cu experiență în echipă, precum Dragoș Huiban, Bogdan Chipirliu și Mădălin Mihăescu, steliștii nu au reușit să treacă de Progresul Spartac, iar acest rezultat l-a surprins pe Iulian Miu.

„Nu cred că numai comandantul. Şi Daniel şi-a dorit foarte mult să meargă cât mai sus în Cupa României. Îşi dorea. E o surpriză şi pentru el, şi pentru mine. Pentru toată lumea. Au fost nişte jucători care au nume acolo, dintre cei care au jucat astăzi. Noi jucăm duminică în campionat la Slobozia, un meci destul de greu. E neplăcut”, a spus Iulian Miu, la Telekom Sport.

Deși multă lume a fost surprinsă de acest rezultat, Progresul Spartac este echipa care a eliminat-o din Cupa României, în sezonul trecut, pe Rapid, echipă care a promovat în Liga 1. Gruparea din Liga 3 a ajuns până în șaisprezecimile de finală, unde a pierdut drastic în fața Universității Craiova, scor 0-5.

„Nu știu cu ce jucători a jucat Steaua, care sunt titularii lor, nici nu mă interesează. Merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber. Am mulți băieți tineri pe la liceu, alții sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care în decursul timpului am arătat că putem face astfel de surprize. Cine știe, poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie în așa fel încât să fim susținuți”, a spus Andrei Erimia, antrenorul progresiștilor, la Digi Sport, după meciul cu Steaua.

The post Oficialii de la CSA Steaua, surprinși de eliminarea din Cupa României: „Au fost nişte jucători care au nume acolo” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă