Oficialii CFR, criză de nervi la TV: „Hațegan ne-a făcut varză! Ne-am săturat, să nu ne mai arbitreze” Acuzații extrem de dure + Clujenii apelează la tactica Gigi Becali

3 săptămâni in urmă 14

Marius Bilașco a declarat după eșecul cu Universitatea Craiova că CFR Cluj va cere Comisiei de Arbitraj să nu îl mai delege pe Ovidiu Hațegan la meciurile echipei lui Edi Iordănescu. Ardelenii îl acuză extrem de dur pe centralul momentului din fotbalul românesc.

Edi Iordănescu pierde primul meci acasă de la revenirea la CFR Cluj, 1-2 cu Universitatea Craiova, iar ardelenii simt cum le fuge pământul de sub picioare. Oltenii au reintrat în lupta la titlu și ar putea da lovitura chiar etapa viitoare, când au meci direct cu liderul Ligii 1.

Și Edi Iordănescu a acuzat dur arbitrajul lui Hațegan.

Oficialii CFR, criză de nervi la TV: „Să nu ne mai arbitreze Hațegan! Ne-am săturat, ne-a făcut varză” Acuzații extrem de dure

Aș vrea să scot în evidență ultimele trei meciuri cu Craiova. Am avut două penalty-uri care nu ne-au fost date. Avem în seara asta două penalty-uri pe care domnul arbitru refuză să ni-l dea.

Ne-a făcut varză, dacă dânsul a avut tupeul să ne arbitreze în halul ăsta la Craiova, unde am avut campionatul pe masă….

Nu contează scorul la care se întâmplă ceva și tu refuzi să ne dai. Poate să fie 7-0, dă-ne ce e al nostru. Domnul Hațegan arbitrează în Champions League. Să nu ne mai arbitreze și pe noi. Asta e dorința noastră. Noi nu mai vrem să ne arbitreze domnul Hațegan.

Suntem în lupta directă cu Craiova, nu poți să greșești numai împotriva noastră. La ce poți să te gândești. Ultimul meci de la Craiova, în seara aceasta… dacă e penalty, dă-ne penalty. Tratează diferit fazele.

Domnul Becali a făcut presiune și a spus ca Istvan Kovacs să nu mai arbitreze FCSB! OK, noi nu mai vrem să ne arbitreze Hațegan.

Noi vom face adresă către CCA, prin care Hațegan să nu ne mai arbitreze.

Aș vrea să vă mai spun un singur lucru, ne-a făcut varză domnul Hațegan, în ultimul an ne-a făcut varză”, a declarat Marius Bilașco la Digi Sport.

 

ECHIPELE DE START:

CFR CLUJ: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Joca, Soares, Sigurjonsson – Deac, Rondon, Gîdea

REZERVE: Sandomierski, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Chipciu, Păun, Carnat, Costache, Debeljuh
ABSENȚI: Bordeianu, Itu, M. Pereira (indisponibili), Omrani, Cestor (accidentați)
ANTRENOR: Edward Iordănescu

CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Acka, Bancu – Mateiu, Nistor – Mitran, Cicâldău, Ivan – Mamut

REZERVE: Popescu, Vătăjelu, Bic, Căpățînă, Camara, Cîmpanu, Ofosu, Tudorie, Fedele
ABSENȚI: Bălașa (suspendat), Koljici, Baiaram, Papp, Screciu (accidentați)
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”
Arbitru: Ovidiu Hațegan // A1: Vasile Marinescu, A2: Sebastian Gheorghe

The post Oficialii CFR, criză de nervi la TV: „Hațegan ne-a făcut varză! Ne-am săturat, să nu ne mai arbitreze” Acuzații extrem de dure + Clujenii apelează la tactica Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă