OFICIAL | Xavi rămâne la Al Sadd, a anunţat clubul din Qatar! FC Barcelona nu-l poate repatria pe fostul jucător ca să-l înlocuiască pe Roanld Koeman

1 lună in urmă 16

Conducerea clubului Al Sadd a anunțat oficial că nu-i va drumul lui Xavi să revină la FC Barcelona. Catalanii îl doreau antrenor principal.

Xavi a părăsit Barça în 2015, după ce a câștigat tot ce se putea în calitate de căpitan al catalanilor a plecat să joace pentru Al Sadd. Acolo a început să se gândească la viitorul său ca antrenor și să lucreze ca asistent al lui Fèlix Sánchez Bas și Sergio Alegre în categoriile de juniori ale naționalei Qatarului.

Xavi a respins mai multe oferte anii trecuți pentru a se întoarce la clubul la care a cunoscut consacrarea ca fotbalist

OFICIAL| Xavi rămâne la Al Sadd, a anunţat clubul din Qatar! FC Barcelona nu-l poate repatria pe fostul jucător ca să-l înlocuiască pe Ronald Koeman

FC Barcelona a rămas în această săptămână, după demiterea antrenorului Ronald Koeman. Până la numirea unui nou antrenor, echipa va fi condusă de Sergi Barjuan.

„Ca răspuns la zvonurile din ultimele ore, conducerea clubului doreşte să reafirme că Xavi are un contract de doi ani şi rămâne concentrat la următoarele meciuri, pentru a menţine echipa în frunte şi pentru a-şi apăra titlul”, a anunţat clubul qatariot.

„Nicio echipă nu a venit cu o propunere oficială. Un club care deţine un minim de profesionalism ştie că trebuie să negocieze dacă doreşte un jucător sau un antrenor aflat sub contract”, a adăugat directorul clubuui Ahmed Al Ansari, pe Twitter.

In response to what’s circulating recently, the #AlSadd management reaffirms that Xavi has a two-year contract with the club and is fully focused on the team’s upcoming matches, to maintain our lead at the top of the league and to defend the title.#AlwaysAlSadd pic.twitter.com/dJP4g0xZBx

— 🏆 #76 Al Sadd SC | نادي السد (@AlsaddSC) October 29, 2021

Cine este Xavi?

În vârstă de 41 de ani, Xavi este o legendă pe Camp Nou, fiind al doilea jucător din istorie ca număr de jocuri pentru FC Barcelona (767), după Lionel Messi (778).

El a fost legitimat la Barcelona din 1991 până în 2015, când a plecat în Qatar, tot ca jucător. El a mai evolua pentru Al Saad până în 2019, când a devenit antrenor proncipal şi, de curând, a stabilit un record de invincibilitate în campionatul statului din Zona Golfului, de 34 de meciuri. El condus Al Sadd în 93 de jocuri, din care 63 de victorii, 14 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

La echipa naţională, Xavi are 133 de selecţii şi 13 goluri.

The post OFICIAL | Xavi rămâne la Al Sadd, a anunţat clubul din Qatar! FC Barcelona nu-l poate repatria pe fostul jucător ca să-l înlocuiască pe Roanld Koeman appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă