OFICIAL | Toni Petrea, noul antrenor al FCSB-ului! ”Cel care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru”

1 săptămână in urmă 32

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Edi Iordănescu a rezistat mai puțin de trei luni pe banca FCSB-ului, iar Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor. Este vorba de Toni Petrea, cel care a mai ocupat funcția de antrenor principal în sezonul 2020/2021 și a reușit să câștige Cupa României. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că i-a dublat salariul lui Petrea față de precedentul mandat, tehnicianul urmând să câștige acum 10.000 de euro lunar. În plus, acesta va avea un bonus în cazul în care o duce pe FCSB în grupele UEFA Champions League.

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată acum din Google Play şi App Store

OFICIAL | Toni Petrea, noul antrenor al FCSB-ului! Comunicatul clubului

După ce Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la emisiunea Fotbal Club că a ajuns la un acord cu Toni Petrea, a fost făcut și anunțul oficial al clubului.

Anton Petrea revine la FCSB! FCSB anunță că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ șase luni și a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Cu Anton Petrea pe banca tehnică, FCSB a obținut 24 victorii și 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României și 2 victorii în UEFA Europa League și a încheiat sezonul trecut pe poziția secundă în clasament. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!”, se arată în comunicatul FCSB-ului.

Toni Petrea a pus o singură condiţie pentru a prelua FCSB: să nu i se mai comande nicio schimbare până la pauză

În tratativele extrem de scurte avute cu noul antrenor, lui Becali i s-a cerut să nu mai ceară nicio schimbare în prima repriză şi chiar a dat de înţeles că va face un gest de mărinimie şi-i va da libertate totală câteva etape noului tehnician. Şi că acelaşi lucru l-a făcut şi cu Edi Iordănescu, dar după ce a văzut că echipa joacă prost şi nu recuperează din diferenţă a hotărât să se implice.

"Pe Toni Petrea l-am sunat dimineață și i-am spus că vorbim mai pe seară, după ce se sfătuiește cu familia. Pe listă am avut trei antrenori: Ilie Poenaru și încă un antrenor căruia nu vreau să-i dau numele.

MM mi-a zis că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipa, iar celălalt n-a răspuns la telefon. Petrea a răspuns primul la telefon, iar seara l-am sunat și i-am zis cât va avea salariu. El mi-a spus că nu vrea să mai fac eu nicio schimbare înainte de pauză și am fost de acord. Îi voi acorda libertate pentru câteva meciuri. 11 meciuri, cum s-a întâmplat și cu Edi", a declarat Gigi Becali la ProX.

Etichete: gigi becali , toni petrea , antrenor fcsb , toni petrea fcsb , anunt fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă