OFICIAL | Testele RT-PCR au fost înlocuite cu cele rapide pentru detectarea COVID-19, în fotbalul românesc! FRF a aprobat noile protocoale medicale pentru competițiile de fotbal profesionist și amator

1 lună in urmă 7

La două zile distanță după ce Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, prin miniștrii Eduard Novak, respectiv Vlad Voiculescu, semnau ordinul comun prin care testele rapide COVID-19 pot fi folosite de sportivi în competițiile interne, hotărârea a apărut în Monitorul Oficial, iar Federația Română de Fotbal a acționat la rândul ei.

Astfel, forul condus de Răzvan Burleanu a aprobat în Comitet de Ugență, în ședința din 8 aprilie 2021, modificarea ”Protocolului medical pentru desfășurarea competițiilor de fotbal profesionist”, cât și elaborarea ”Protocolului medical pentru fotbalul amator”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post OFICIAL | Testele RT-PCR au fost înlocuite cu cele rapide pentru detectarea COVID-19, în fotbalul românesc! FRF a aprobat noile protocoale medicale pentru competițiile de fotbal profesionist și amator appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă