OFICIAL | Teodora Meluță s-a despărțit de Olimpia Cluj! Unde va evolua cea mai bună jucătoare din România

1 lună in urmă 93

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

De cinci ori campioană a României cu Olimpia Cluj și jucătoare de bază în echipa națională a României, Teodora Meluță își începe prima aventură în străinătate, la FF Lugano 1976. Gruparea din Elveția a evoluat în sezonul 2019/2020 al Ligii Campionilor, însă în această stagiune ocupă ultima poziție în campionat, după 12 etape.

Galerie Foto

Teodora Meluță s-a transferat de la Olimpia Cluj la FF Lugano 1976

Olimpia Cluj a dezvăluit mutarea prin intermediul unui comunicat oficial publicat pe pagina de Facebook a clubului: "Jucătoarea Teodora Meluță a ajuns la un acord cu formația FF Lugano 1976, urmând astfel să evolueze în Liga 1 din campionatul de fotbal feminin al Elveției începând cu acest retur. Mulțumim Teodorei Meluță pentru toate realizările alături de clubul nostru, succes în continuare și o așteptăm oricând acasă!", a scris gruparea ardeleană.

Una dintre cele mai populare fotbaliste din România, a povestit un moment bizar din cariera sa. Fosta jucătoare de la Olimpia Cluj a povestit cum, într-un turneu disputat în China, arbitrul a oprit jocul și i-a cerut să-și taie unghiile chiar pe teren.

Eu nu mă folosesc de unghii în duelurile cu adversarele. Poate alte jucătoare o fac. În China, una dintre colegele mele nu avea unghiile pilite. A vrut să prindă o adversară și a zgâriat-o. Eu aveam unghiile făcute și toată lumea a arătat către mine, că eu aș fi zgâriat-o. Că-i dăduse și un pic sângele.

Arbitra a venit imediat și mi-a zis să-mi tai unghiile, în afara terenului. I-am spus că n-am cum, că eu nu-mi tai unghiile cu unghiera. Măcar dacă aveam pilă, să le pilesc. Mi-am pus plasturi pe toate unghiile, ca Michael Jackson, am jucat așa”, a povestit Teodora, potrivit AS.ro.

Teodora Meluță a debutat pentru echipa națională a României încă de la 15 ani și a fost desemnată cea mai bună fotbalistă din țară în anul 2018.

Etichete: olimpia cluj , teodora meluță , transfer teodora meluta , ff lugano 1976
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă