OFICIAL | SCM Gloria Buzău și-a anunțat retragerea din Liga 2: ”Am informat Federația Română de Fotbal.” Comunicatul clubului, în care se explică decizia desființării echipei de fotbal

1 lună in urmă 22

E oficial. SCM Gloria Buzău anunță desființarea echipei de fotbal și, totodată, retragerea din campionatul Ligii 2. Informația a fost publicată în exclusivitate de Liga2.ro, imediat după ce ședința în care jucătorii și stafful tehnic au fost înștiințați de șefii clubului.

Antrenorul Ilie Stan a vorbit pentru Liga2.ro despre această situație, dar și primarului orașului Buzău, Constantin Toma, a motivat decizia sa.

Astăzi, SCM Gloria Buzău trebuia să plece în cantonament la Sărata Monteoru, însă, chiar înainte de deplasare, președintele Cristian Ceaușel și directorul Ion Cazan s-au prezentat în vestiar, unde au anunțat că, din acel moment, echipa nu va mai continua actualul sezon de Liga 2 și că toți sunt liberi să își caute alte angajamente.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post OFICIAL | SCM Gloria Buzău și-a anunțat retragerea din Liga 2: ”Am informat Federația Română de Fotbal.” Comunicatul clubului, în care se explică decizia desființării echipei de fotbal appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă