OFICIAL | Șansă uriașă pentru Ciprian Tătărușanu! AC Milan a anunțat cât lipsește titularul Mike Maignan

1 săptămână in urmă 12

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Maignan (26 de ani), cel care l-a înlocuit pe Gianluigi Donnarumma la începutul acestui sezon, a fost operat, miercuri, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi. Deși jurnaliștii italieni scriau inițial că perioada de indisponbilitate a francezului va fi de doar 10-15 zile, AC Milan a anunțat că situația este mai gravă.

Mike Maignan va fi nevoit să ia o pauză de șase săptămâni, iar ulterior să înceapă procesul de recuperare. Revenirea sa este preconizată peste 10 săptămâni, astfel că nu va mai apăra în 2021.

În aceste condiții, cel puțin teoretic, este rândul lui Ciprian Tătărușanu în poarta echipei lui Stefano Pioli. Portarul român a fost încă de la începutul contractului varianta a doua pentru buturile lui Milan, iar în acest sezon nu a bifat niciun minut în jocurile oficiale.

Totuși, Tătărușanu nu va avea garantat postul de titular. AC Milan a decis să facă un transfer de urgență după accidentarea lui Maignan și să-l transfere pe Antonio Mirante (38 de ani), liber de contract, fost goalkeeper la AS Roma, Bologna, Parma sau Juventus.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

În 2021, AC Milan va mai disputa 12 partide în Serie A și patru în grupele Champions League contra celor de la Porto (două), Atletico Madrid și Liverpool.

Ciprian Tătărușanu a fost transferat de AC Milan în septembrie 2020, de la Olympique Lyon, pentru 500.000 de euro. În primul său sezon la formația din Serie A, fostul portar al României a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma și a prins doar cinci partide oficiale.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Tătărușanu, conform transfermarkt.com
  • 30 iunie 2023 este data la care expiră contractul lui Tătărușanu cu AC Milan
Etichete: serie a , ac milan , ciprian tatarusanu , mike maignan , antonio mirante
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă