Oficial: Ronald Koeman a fost dat afară de FC Barcelona! Favorit să îi ia locul este un fotbalist de legendă din senzaționala echipă a „extratereștrilor” lui Pep Guardiola

1 lună in urmă 23

FC Barcelona l-a dat afară pe Ronald Koeman după înfrângerea cu Rayo Vallecano, 0-1, care a distrus și ultima urmă de încredere pe care președintele Joan Laporta o avea în antrenorul olandez.

Tehnicianul Ronald Koeman a mai fost la un pas să fie demis după înfrângerile cu Benfica, din Liga Campionilor (scor 0-3) și, recent, cu Real Madrid (1-2), dar Laporta i-a mai oferit, de fiecare dată, o șansă să demonstreze că poate redresa echipa.

Nu s-a întâmplat și de această dată. Barcelona a mai suferit o umilință, fiind învinsă de Rayo Vallecano în etapa a 11-a din LaLiga.

Oficial: Ronald Koeman a fost dat afară de FC Barcelona! 

Relația dintre tehnician și președintele catalanilor era una șubredă, iar rezultatele dezastruoase din ultima perioadă au dus la despărțirea dintre cele două părți. Hotărârea a fost luată și un comunicat oficial va fi emis în cel mai scurt timp, așa cum anunță cele mai importante ziare din Catalunya, Sport și El Mundo Deportivo.

Știre în curs de actualizare.

The post Oficial: Ronald Koeman a fost dat afară de FC Barcelona! Favorit să îi ia locul este un fotbalist de legendă din senzaționala echipă a „extratereștrilor” lui Pep Guardiola appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă