OFICIAL Restaurantele din București se închid la interior din această noapte / Toate restricțiile stabilite de Comitetul pentru Situații de Urgență

2 luni in urmă 8

UPDATE 2: Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a anunțat măsurile adoptate: se închid restaurantele la interior, teatrele, cinematografele, sălile de jocuri de noroc, cafenelele, cluburile, din această noapte.

în curs de actualizare

UPDATE: Restaurantele din București se închid la interior din această noapte, a hotărât cu majoritate de voturi Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, după discuții dacă localurile să fie lăsate să funcționeze și luni, când se sărbătorește Ziua femeii, potrivit surselor G4Media.ro.

Ședința extraordinară a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență este în desfășurare. Comitetul s-a întrunit după ce Capitala a intrat în scenariul roșu.

Știrea inițială: Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență se reunește în ședință extraordinară, de la ora 9.00, pentru a adopta noi măsuri după ce Bucureștiul a intrat în scenariul roșu.

Ședința a fost anunțată de instituția prefectului.

Capitala a intrat vineri în scenariul roșu, după ce rata de incidență COVID a ajuns la 3.05 la mie în ultimele 14 zile. Sâmbătă, incidența a urcat la 3.12 la mie.

Potrivit reglementărilor în vigoare, la rata de incidență peste 3 la mie se închid restaurantele la interior, cinematografele, teatrele, sălile de jocuri de noroc.

De asemenea, potrivit noului ordin al miniștrilor Educației și Sănătății, care a fost publicat sâmbătă seara în Monitorul Oficial, grădinițele rămân deschise și merg la școală copiii din clasele 0-4. Pentru cei din clasele terminale – a VIII-a, a XII-a și a XIII-a, ordinul prevede că vor merge fizic la cursuri doar jumătate din elevii fiecărei clase.

Scenariile pentru școli:

Citește și

Evaluarea națională, Bacalaureatul și simulările examenelor naționale se pot desfășura cu prezența fizică a elevilor doar în localitățile în care incidența COVID este sub 6 la mie / Noile scenarii în care funcționează școlile

Sursa foto: Pexels

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă