OFICIAL | Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Cagliari l-a demis pe Eusebio Di Francesco

1 săptămână in urmă 11

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Decizia a venit la câteva zile după un nou eșec al sarzilor în Serie A, al treilea consecutiv, contra celor de la Torino, scor 0-1. Formația lui Răzvan Marin a rămas pe loc retrogradabil, 18, cu doar 15 puncte acumulate în 23 de runde.

Pe lângă Di Francesco, au părăsit clubul și colaboratorii săi - Francesco Calzona, Stefano Romano, Giancarlo Marini, Nicandro Vizoco și Gianmaria Palumbo.

Antrenorul italian preluase echipa la începutul acestui sezon. Di Francesco a strâns 26 de meciuri în toate competițiile, înregistrând cinci victorii, șase remize și 15 înfrângeri.

Potrivit presei din Italia, cele mai mari șanse la banca lui Cagliari le are Leonardo Semplici (53 de ani), cel care a pregătit-o ultima oară pe Spal, în perioada 2014-2020.

Tot auzi, Cagliari a anunțat că are un nou director sportiv, pe Stefano Capozucca (66 de ani), care a mai activat în trecut la formația din Sardinia, dar și la Genoa, Frosinone sau Livorno.

Pentru Cagliari urmează meciul cu Crotone, programat duminică, de la ora 16:00.

25 de meciuri, un gol și două pase decisive a strâns Răzvan Marin la Cagliari, în acest sezon Etichete: serie a , cagliari , razvan marin , eusebio di francesco , leonardo semplici
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă