OFICIAL | Rapid are un nou antrenor! Anunțul făcut de club

1 lună in urmă 1

Rapid a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Mihai Iosif va fi antrenorul principal al formației giuleștene, după ce postul a fost lăsat liber de Nicolae Grigore. Noul tehnician al alb-vișiniilor a avut un mesaj puternic pentru fani.

Mihai Iosif (46 de ani) a ocupat postul de antrenor interimar al Rapidului timp de două luni, în perioada octombrie – decembrie 2020.

Rapid se află pe locul 11 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Mihai Iosif este noul antrenor al Rapidului

După instalarea pe postul de antrenor principal al Rapidului, Mihai Iosif a avut un mesaj de mobilizare la adresa întregii suflări alb-vișinii, pentru îndeplinirea obiectiului de a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon.

„Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid!”, a declarat Mihai Iosif, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Victor Angelescu, năucit de plecarea lui Nicolae Grigore de la Rapid

Patronul Rapidului susține că Nicolae Grigore a beneficiat de toată susținerea din partea acestuia, astfel că a fost surprins de plecarea intempestivă a tânărului tehnician.

„Respectăm hotărârea luată de el, dar pe mine m-a surprins total acest lucru. El a avut toată susținerea noastră. Acum sunt la cald și chiar nu vă pot da niciun nume.

Avem încă două meciuri pe care trebuie să le câștigăm. Ele sunt foarte grele, dar noi nu suntem, din pacate, doar la mâna noastră. Sunt foarte supărat, în aceste momente, și sper că mă înțelegeți”, a spus Angelescu, pentru ProSport.

În ultimele patru partide din campionat, Rapid a înregistrat două înfrângeri și tot atâtea egaluri.

The post OFICIAL | Rapid are un nou antrenor! Anunțul făcut de club appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă