OFICIAL | Portarul Rene Romen Hinojo a semnat cu Dinamo! Pe ce perioadă se întinde contractul celui care l-a făcut pe Cătălin Straton să „plângă”

5 luni in urmă 19

Dinamo București a anunțat, printr-un comunicat oficial, că goalkeeper-ul Rene Romen Hinojo a semnat cu formația din „Ștefan cel Mare”. Portarul spaniol a fost adus după ce gruparea roș-albă s-a despărțit de Cătălin Straton.

Ultima echipă pentru care a evoluat Rene Romen Hinojo a fost UD Almería, formație de care s-a despărțit în această vară.

Portarul Rene Romen Hinojo a semnat cu Dinamo

Conform comunicatului emis de Dinamo, Rene Romen Hinojo a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu gruparea roș-albă.

„Portarul spaniol René Román Hinojo a efectuat vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu clubul Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Cătălin Straton, a plâns după ce a fost dat afară de la Dinamo

Portarul Cătălin Straton urmează să-și rezilieze contractul cu Dinamo, acesta nemaifiind dorit la echipa roș-albă. Goalkeeper-ul câinilor a avut o reacție sfâșietoare, din cauza faptului că nu va mai continua la formația din „Ștefan cel Mare”.

Cătălin Straton mai avea contract cu Dinamo până în vara anului viitor.

Goalkeeper-ul, în vârstă de 30 de ani, susține că a plâns din cauza faptului că nu va mai continuat la Dinamo. Acesta simte că ar fi putut face mai mult pentru clubul roș-alb.

„Dacă am o împlinire sufletească, este aceea că mi-am făcut datoria cum și cât am putut, iar suporterii au apreciat. Ei ne-au plătit salariile și măcar știu că am făcut ceva pentru ei.

M-am dus acasă și eram singur, iar până când au venit fetele îmi venea să plâng de nervi! Nu pentru că am plecat în acest mod, ci pentru că voiam și simțeam că pot să fac mai multe pentru Dinamo.

Crești un copac și după nici nu-l lași să crească, îl tai direct de la rădăcină. Așa au făcut cu mine!”, a declarat Cătălin Straton pentru GSP.

The post OFICIAL | Portarul Rene Romen Hinojo a semnat cu Dinamo! Pe ce perioadă se întinde contractul celui care l-a făcut pe Cătălin Straton să „plângă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă