OFICIAL | Poli Iași s-a despărțit de mijlocașul Nicandro Breeveld. Mesajul jucătorului după ce a plecat de la club

1 lună in urmă 10

La câteva zile după ce au ajuns la un acord de principiu privind rezilierea contractului, clubul Politehnica Iași și mijlocașul olandez Nicandro Breeveld au oficializat miercuri despărțirea, prin semnarea documentelor.

Anunțul a fost făcut de clubul ieșean pe site-ul oficial: „Contractul lui Nicandro Breeveld cu CSM Politehnica Iași s-a încheiat, astăzi, pe cale amiabilă. Deși înțelegerea era valabilă până la finalul sezonului, mijlocașul a solicitat întreruperea contractului cu 6 luni mai devreme din motive personale”.

Nicandro Breeveld s-a despărțit oficial de Poli Iași. Reacția jucătorului

„A fost o plăcere pentru mine să fiu parte din club, să colaborez cu oameni deosebiți. Cine știe ce ne rezervă viitorul? Poate ne vom revedea… Sunt convins că în partea a doua a campionatului Poli va avea rezultate mult mai bune pentru că se lucrează foarte bine și echipa merită. Mult succes!”, a transmis Breeveld, în aceeași notă fiind și mesajul președintelui executiv Ciprian Paraschiv: „E o reală plăcere să colaborez cu astfel de jucători. Nicandro a demonstrat că este un om educat, foarte civilizat. În câteva minute ne-am înțeles în privința încheierii contractului. Așa îmi doresc să decurgă lucrurile mereu. Este un exemplu că la Iași au fost și sunt fotbaliști cu un caracter deosebit. Îi doresc tot binele din lume lui Nicandro și aștept să ne revedem la un meci internațional, în care Poli va întâlni viitoarea sa echipă”.

Nicandro Breeveld a explicat despărțirea de Poli Iași: „Nu a fost vorba de bani”

Cu câteva zile înainte de intrarea în noul an, Nicandro Breeveld a explicat pentru ProSport care sunt motivele plecării sale din Copou cu șase luni înainte de finalul angajamentului. „Vreau să spun din start că am un respect pentru toți cei de la Iași. Nu am nimic cu clubul sau cu cineva din club, nu sunt supărat pe nimeni de la club. Am plecat de la Iași doar pentru că vreau să fiu acasă, alături de familia mea. Nu este vorba despre bani. Nu am plecat de la Iași din cauza problemelor financiare. Da, mi-am depus memoriu, dar asta pentru că este dreptul meu. Nu din cauza banilor am plecat, ci pentru faptul că am vrut să mă întorc acasă, la familie”, spunea Breeveld, care a continuat: „Nu am niciun regret că am jucat la Iași. Am luat cea mai bună decizie atunci, acea decizie de a semna cu Poli Iași acum un an și jumătate a fost cea mai bună pentru mine. Și nu o regret.

Mi-am făcut prieteni în Iași, din fotbal, dar și din afara fobalului. Am fost la o echipă bună. Clubul are oameni buni, care vor să ajute echipa, dar problemele nu țin de ei. Poli Iași este un club bun, dar din păcate sunt aceste probleme financiare. A fost o perioadă frumoasă, care mi-a rămas în suflet. Dar am fost un an și jumătate de departe de familia mea, a fost și pandemia, fiica mea a început școala și a rămas în Olanda cu soția, am fost departe de familie”.

The post OFICIAL | Poli Iași s-a despărțit de mijlocașul Nicandro Breeveld. Mesajul jucătorului după ce a plecat de la club appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă