OFICIAL | Încă o plecare de la Universitatea Craiova, după cea a lui Papură

1 lună in urmă 15

La Liga: Barcelona - Athletic Bilbao, duminică, 22:00, Digi Sport 2

Liga 1: UTA - Dinamo, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Anunțul vine la aproximativ 24 de ore după plecarea antrenorului Corneliu Papură, care înregistrase șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

OFICIAL | Cornel Blejan a plecat de la Universitatea Craiova

Blejan era cel mai vechi om din stafful tehnic al oltenilor, acesta lucrând pentru formația din Bănie încă din vara anului 2013.

"După aproape 8 ani petrecuți în familia Științei, având contribuții importante atât la nivelul academiei cât și la echipa mare, a venit momentul ca preparatorul fizic Cornel Blejan să urmeze un alt drum.

Îi urăm succes și suntem siguri că va rămâne același profesionist pe care l-am cunoscut", a transmis Universitatea Craiova.

🤝 După aproape 8 ani petrecuți în familia Științei, având contribuții importante atât la nivelul academiei cât și la...

Posted by Universitatea Craiova on Sunday, 31 January 2021

În această lună, Universitatea Craiova a anunțat că a adus doi preparatori fizici străini - scoțianul Ian Coll, care a mai lucrat la Ludogorets și Celtic, și portughezul Rui Santos, care a mai activat la Reading sau Rio Ave.

Craiova pregătește ”surpriza” pentru banca tehnică, după ce Papură a fost dat afară din cauza ”atmosferei proaste”

Corneliu Papură a fost demis de Universitatea Craiova, sâmbătă, după ce echipa din Bănie a ajuns la șapte partide consecutive fără succes în Liga 1.

Patronul Mihai Rotaru urmează să aleagă curând un nou antrenor, iar printre opțiunile vehiculate se numără nume ca Laurențiu Reghecampf sau Cosmin Contra. Șeful oltenilor a spus, în direct la emisiunea ”Fotbal Club”, că noul tehnician va fi ”o surpriză” și că poate fi ”ori român, ori străin”.

”E probabilitatea cea mai mare să fie cineva străin, care nu a mai lucrat în România”, a mai zis oficialul oltenilor.

Etichete: universitatea craiova , mihai rotaru , corneliu papura , cornel blejan , ian coll
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă