OFICIAL | Gigi Mulțescu, în linie dreaptă către Dinamo! Clubul a anunțat plecarea lui Ionel Gane

1 lună in urmă 2

Dinamo a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Ionel Gane nu mai este antrenorul formației din „Ștefan cel Mare”. Tehnicianul, în vârstă de 49 de ani, și-a anunțat demisia după înfrângerea, din campionat, contra piteștenilor de la FC Argeș, 1-2.

Ionel Gane (49 de ani) fusese instalat pe postul de antrenor principal, al lui Dinamo, în luna decembrie a anului trecut, după plecarea lui Cosmin Contra.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Ionel Gane nu mai este antrenorul lui Dinamo

Jerry Gane a stat doar trei luni pe postul de antrenor principal al lui Dinamo. Locul acestuia va fi luat, cel mai probabil, de Gigi Mulțescu.

„Dinamo București și antrenorul principal Ionel Gane au convenit astăzi, de comun acord, încheierea raporturilor contractuale”, a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Gigi Mulțescu, pe cale să revină la „cârma” lui Dinamo

Sursele ProSport susțin că Gigi Mulțescu se află în drum spre clubul roș-alb, urmând să semneze un contract de manager general cu puteri depline. Deși oficialii lui Dinamo consideră că Mulțescu este noul antrenor al echipei, „SMURD-ul” ar putea să refuze acest post, în cazul în care nu-i va fi adus staff-ul pe care și-l dorește.

„Aștept să văd ce se va întâmpla. Dacă sunt pregătit? Mereu sunt pregătit și dispus să ajut Dinamo. Acum trebuie să rezolv probleme legate de echipa cu care să lucrez, îmi caut staff și aștept să văd decizia finală. Înțeleg că sunt mai mulți antrenori pe lista celor doriți”, a declarat Gigi Mulțescu, pentru ProSport.

Gigi Mulțescu (69 de ani) fusese îndepărtat de pe banca lui Dinamo, în luna august a anului trecut, după revenirea lui Cosmin Contra.

The post OFICIAL | Gigi Mulțescu, în linie dreaptă către Dinamo! Clubul a anunțat plecarea lui Ionel Gane appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă