OFICIAL Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. Care sunt prioritățile (VIDEO)

1 lună in urmă 18

Florin Cîțu, ministru interimar al SănătățiiFlorin Cîțu, ministru interimar al Sănătății

Premierul Florin Cîțu a preluat interimatul la Ministerul Sănătății, după revocarea lui Vlad Voiculescu și refuzul lui Dan Barna de a asigura coordonarea. Decretul a fost semnant de către șeful statului, iar la scurt timp Cîțu a făcut anunțul oficial și a anunțat prioritățile.

MIERCURI, 14 APRILIE 2021, 19:16

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Emanuel Focșan

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de desemnare a domnului Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al sănătății, interimar." a transmis miercuri seară Administrația Prezidențială.

Florin Cîțu a precizat că a fost nevoit să-și asume interimatul pentru că Dan Barna a refuzat.

"Voi prelua interimatul până când colegii de coaliție vor numi un ministru care să preia Ministerul Sănătății”, a afirmat premierul, care a precizat că s-a întâlnit deja cu secretarii de stat din Ministerul Sănătății, iar joi va avea discuții cu șefii DSP și de spitale.

Florin Cîțu a anunțat că tot joi va avea loc și ședința de guvern programată miercuri, dar anulată ca urmare a revocării din funcție a lui Vlad Voiculescu și a impasului apărut în relația cu partenerii de la USR Plus. 

Înainte ca premierul Florin Cîțu să-și asume coordonarea Ministerului Sănătății, vicepremierul Dan Barna a refuzat delegarea, pe motiv că i s-a comunicat, pur și simplu, fără a fi consultat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă