OFICIAL | Diogo Jota, noul jucător al lui Liverpool! Prima reacție a portughezului: ”E imposibil să spui 'nu'”

2 months ago 5

Universitatea Craiova - Voluntari (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)

Sepsi Sfantu Gheorghe - Viitorul (sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1)

Portughezul lui Wolverhampton a semnat un contract pe termen lung cu Liverpool, care, potrivit presei engleze, ar fi plătit 43 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Anfield.

Diogo Jota, noul jucător al lui Liverpool

”E una dintre cele mai bune echipe din lume, cea mai bună în acest moment pentru că sunt campionii lumii. Când te uiți la Premier League, mereu vezi Liverpool ca una dintre cele mai mari echipe din țară, deci e imposibil să spui ”nu””, a spus Jota, pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Potrivit sursei citate, Jota și-a ales tricoul cu numărul 20, lăsat liber de Adam Lallana, plecat la Brighton.

Cine este Diogo Jota

În vârstă de 23 de ani, Diogo Jota joacă la Wolverhampton din 2017, când a fost împrumutat de la Atletico Madrid. Ulterior, în 2018, a fost transferat definitiv, pentru 14 milioane de euro.

Portughezul, care poate evolua atât ca extremă stânga, cât şi ca atacant, este cotat acum de transfermarkt la 28 de milioane de euro. 

Diogo Jota a trecut în carieră pe la toate naţionalele de tineret ale Portugaliei, iar la echipa mare are 4 partide şi un gol.

La nivel de club, Jota a mai evoluat la Gondomar U19, Pacos Ferreira U19, Pacos Ferreira, Atletico Madrid, FC Porto şi Wolverhampton.

Etichete: liverpool , wolverhampton , diogo jota
Read Entire Article
Powered By Seo Tools