OFICIAL | Dinamo are un nou manager sportiv: ”Sper să salvăm acest club”

1 lună in urmă 14

Serie A: Lazio - AS Roma, vineri, 21:45, Digi Sport 2

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Mutarea a fost anunțată de pagina oficială de Facebook a lui Dinamo. În România, Marius Adrian Nicolae a mai activat la Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, iar în străinătate a lucrat pentru chinezii de la Guangzhou R&F.

Marius Adrian Nicolae, manager sportiv la Dinamo: ”Este o zi importantă pentru mine”

"Este o zi importantă pentru mine și mă bucur că pot susține Dinamo și dintr-o poziție oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din fața televizorului, ca membru DDB. Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv", a declarat Nicolae, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Ionel Gane: "Nu vreau să vorbesc despre play-off"

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a declarat că nu vrea să vorbească despre şansele echipei sale de a accede în play-off, deşi aceasta se află în clasamentul Ligii 1 la doar două puncte distanţă de ocupanta locului 6, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua "Ştefan cel Mare".

"Am început acest retur cu o victorie (n.r. - 2-0 cu FC Hermannstadt), extrem de importantă pentru moralul nostru, pentru încrederea jucătorilor de a aborda următoarele meciuri cu aceeaşi mentalitate de învingători, pentru motivaţia tuturor dinamoviştilor.

Mă bucur că echipa a reacţionat pozitiv într-o perioadă dificilă în viaţa clubului. Cu alte cuvinte, este cea mai clară dovadă de caracter a băieţilor noştri. Mâine întâlnim un adversar (n.r. - Chindia Târgovişte) care a reuşit un tur de campionat foarte bun, o echipă pregătită de un prieten şi un fost coechipier, Emil Săndoi. Ar fi frumos să adunăm două victorii consecutive în campionat. Nu vreau să vorbesc despre play-off pentru că mai sunt foarte multe etape de jucat într-un ritm maraton", a afirmat Gane.

Etichete: dinamo , marius adrian nicolae
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă