OFICIAL. Dinamo are un nou manager sportiv! Personaj controversat: la un pas de bătaie cu un jucător + DIICOT l-a acuzat de „constituirea unui grup infracțional organizat”

1 lună in urmă 16

Membru al programului socios „Doar Dinamo București”, Nicolae a lucrat în trecut pentru Universitatea Cluj și Petrolul. De asemenea, noul conducător din Ștefan cel Mare a activat și în străinătate, mai exact în China, la renumitul club Guangzhou R&F.

„Este o zi importantă pentru mine și mă bucur că pot susține Dinamo și dintr-o poziție oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din fața televizorului, ca membru DDB. Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv", a declarat Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial al clubului.

OFICIAL. Marius Adrian Nicolae, manager sportiv la Dinamo București București, 15 ianuarie 2021. Dinamo București...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, January 15, 2021

Marius Nicolae, noul manager de la Dinamo, personaj controversat

Marius Nicolae e recunoscut în România mai degrabă pentru episoade colorate. În 2014, s-a despărțit cu scandal de Petrolul. Motivul? La finalul unui meci de Europa League, cu Dinamo Zagreb (1-2), Ovidiu Hoban, la vremea respectivă jucător al prahovenilor, ar fi sărit să-l bată pe Nicolae, după o ceartă în vestiar. Fanii Petrolului au avut un rol important în plecarea lui Marius Nicolae de la club - detalii, AICI.

De asemenea, Nicolae a fost și judecat, pentru transferul a celor 11 fotbaliști de la U Cluj la Petrolul, în 2012. Inculpat, noul conducător din „Groapă” a fost ACHITAT la sfârșitul anului trecut. Alături de Dan Capră și Ioan Mărginean, Nicolae fusese acuzat pentru constiturirea unui grup infracțional organizat.

Acuzațiile DIICOT: 

Procurorii au decis pe 3 noiembrie 2016 să-i trimită în judecată pe Walter, Capră, Mărginean și Nicolae, dosarul în care aceștia erau inculpați era legat de transferurile făcute în 2012, între cluburile SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA și SC Fotbal Club Petrolul SA;Florian Walter era acuzat de „constituire a unui grup infracţional organizat şi delapidare, cu consecinţe deosebit de grave”, iar Măginean, Capră și Nicolae erau acuzați „pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, în modalitatea constituirii unui grup infracţional organizat, urmat de săvârşirea unei infracţiuni”;Walter a transferat gratis 11 jucători de la U Cluj la Petrolul: Szukala, Sebastian Achim, Grecu, Lucian Marinescu, Adrian Cristea, Marian Cristescu, Ionut Neag, Sebastian Cojocnean, Vlad Morar, Mircea Bornescu, George Galamaz, Anthony Nwakaeme, Gaston Mendy şi Ovidiu Hoban;Poliția Română a precizat că la data respectivă U Cluj a fost prejudiciat cu 10,95 milioane euro.

Daniel Șendre, purtător de cuvânt DDB: „Am plătit 50.000 de euro pentru a scăpa de depunctare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

A 8-a plecare de la Dinamo » Juan Camara și-a luat adio de la colegi!Memoriul care poate îngropa Dinamo: „«Câinii» sunt pasibili să plătească 600.000 de euro”

A avut o aventură cu Brigitte Pastramă, dar acum Cătălin Cazacu a părăsit România. Uluitor ce a ajuns să facă acum

Libertatea

Playtech: Descoperire ireală la Iași. Ce comoară avea acest bărbat în podul casei sale
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă