OFICIAL | Dinamo a rămas fără doi jucători! Fabbrini s-a răzgândit și poate pleca și el

1 lună in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

OFICIAL | Dinamo a rămas fără Sin și Mihaiu! Fabbrini s-a răzgândit și poate pleca și el

Andrei Sin (29 de ani) și Andreas Mihaiu (22 de ani) au rămas liberi de contract, iar Dinamo este obligată să achite salariile restante din perioada septembrie - decembrie 2020.

De asemenea, Diego Fabbrini a solicitat și el rezilierea contractului și plata salariilor restante, însă a primit un nou termen, 3 februarie, la fel ca Florin Bejan și Ionuț Șerban, alți doi jucători din lotul "câinilor" care au depus memoriu.

La mijlocul lunii ianuarie, DDB anuța că Diego Fabbrini se află printre jucătorii care au acceptat să rămână la Dinamo cu un salariu micșorat pentru o perioadă. Mijlocașul pare că s-a răzgândit, iar la începutul lunii februarie ar putea rămâne liber de contract.

Memoriul lui Mihai Popescu a fost respins, însă jucătorul aflat acum în Scoția, la Heart of Midlothian poate face recurs.

Deciziile anunțate de CNSL în cazul jucătorilor de la Dinamo

"SIN ANDREI DUMITRU vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea modificată a jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale cu justă cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) teza a III-a, începând cu data de 27.01.2021. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru perioada septembrie-decembrie 2020 precum și a taxei de procedură. Cu recurs.

MIHAIU MIRCEA ANDREAS vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea modificată a jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale cu justă cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) teza a III-a, începând cu data de 27.01.2021. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru perioada septembrie-decembrie 2020 precum și a taxei de procedură. Cu recurs.

FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021.

BEJAN FLORIN vs. CS DINAMO 1948 SA – Pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021.

ȘERBAN IONUȚ DANIEL vs. CS DINAMO 1948 SA – Pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021.

POPESCU MIHAI vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Respinge cererea jucătorului reclamant ca neîntemeiată. Cu recurs", se arată pe site-ul LPF.

Etichete: dinamo , diego fabbrini , andrei sin , ddb , cnsl , andras mihaiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă