OFICIAL | Andrei Dumiter, prezentat la FCSB! Ce număr va purta pe tricou noul jucător de la echipa lui Gigi Becali

1 lună in urmă 27

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul lui Andrei Dumiter de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, FCSB a plătit 350.000 de euro celor de la Sepsi, pentru aducerea lui Andrei Dumiter.

De-alungul timpului, Andrei Dumiter a evoluat pentru LPS Banatul, Nova Mama Mia, Ripensia, Chindia Târgoviște și Sepsi.

Andrei Dumiter, prezentat la FCSB

Andrei Dumiter a fost prezentat, în mod oficial, la FCSB. Acesta va purta tricoul cu numărul 28 la formația bucureșteană.

„Transferul la FCSB este un pas important în cariera mea și o oportunitate foarte bună de a demonstra că sunt un jucător care își dorește performanță. Știu unde am venit, mi-am dorit mereu să joc la un club atât de important și nu am de gând să mă mulțumesc doar cu atât”, a declarat Andrei Dumiter, pentru site-ul FCSB-ului.

Fotbalistul, în vârstă de 22 de ani, evoluează pe postul de extremă dreapta, acolo unde, în ultima perioadă, FCSB i-a folosit pe Olimpiu Moruțan și Andrei Cordea.

Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Dică i l-a recomandat pe Andrei Dumiter

Latifundiarul din Pipera susține că Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei României, i-a recomandat să-l transfere pe Andrei Dumiter. În plus, Gigi Becali spune că a fost „fermecat” de modul în care Andrei Dumiter protejează mingea.

„Dică mi-a spus că este foarte puternic și se pretează la FCSB. Are foarte mare potență de creștere. Trebuie să riscăm! Măcar pe ăsta l-am văzut în două meciuri. M-a impresionat la o fază foarte tare, a ieșit bine dintr-un clinci, felul în care protejează mingea. De ce să iau un străin de 28 de ani pe care l-au lăsat liber? Sunt eu cel mai deștept?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

The post OFICIAL | Andrei Dumiter, prezentat la FCSB! Ce număr va purta pe tricou noul jucător de la echipa lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă