”Oferte foarte bune” pentru Dennis Man! Cum a ajuns românul să joace în Serie B: ”Nu vor să renunțe la mine”

1 lună in urmă 12

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

După retrogradarea echipei, a existat posibilitatea ca Dennis Man să plece de la Parma, la o echipă de primă divizie, însă clubul emilian a refuzat toate ofertele venite.

Cum a ajuns Dennis Man să rămână la Parma în Serie B

Dennis Man a confirmat că au existat oferte foarte avantajoase pentru el în vară, dar clubul Parma nu a fost mulțumit de suma pe care ar fi primit-o în urma transferului.

Am avut câteva oferte foarte bune, dar bune pentru mine, pentru că cei de la club nu vor să renunțe la mine decât pe o sumă mai mare decât cea pentru care am fost adus. Nu vreau să dau acum nume de cluburi, dar chiar erau oferte bune”, a declarat Dennis Man, pentru Specialarad.ro.

Dennis Man a dezvăluit că și pentru celălalt român din lot au existat oferte, însă răspunsul Parmei a fost același.

Au fost oferte bune atât pentru mine, cât și pentru Vali Mihăilă. Simțim amândoi că se așteaptă mult de la noi, mai ales că Parma a plătit pentru noi peste 20 de milioane de euro, o sumă mare oriunde. Am rămas să ne facem treaba, să încercăm să jucăm cât mai bine, să promovăm dacă se poate și, după aceea, vom vedea”, a transmis Dennis Man.

Parma, situație complicată în Serie B

Deși a păstrat cei mai importanți jucători pentru a forța revenirea imediată în Serie A, Parma este departe de locurile care i-ar îndeplini obiectivul.

După 10 etape jucate, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă se află pe locul 13 în Serie B, cu 13 puncte, unul în spatele ultimei poziții de baraj și șase mai puțin decât locul doi, care aduce direct promovarea.

Parma a învins-o în această rundă pe Cittadella, scor 2-1, rezultat care a consemnat prima victorie după șase etape.

Etichete: parma , dennis man , oferte dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă