Oferte concrete pentru Edi Iordănescu! Unde este așteptat antrenorul de care Gigi Becali ”vrea să scape”

3 săptămâni in urmă 16

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Din acest motiv, a revenit în spațiul public și a criticat dur echipa, ceea ce poate duce, potrivit contractului, la plecarea antrenorului. 

Oferte pentru Edi Iordănescu

Dacă va alege să activeze clauza din contract și să plece de la FCSB, Edi Iordănescu poate prelua imediat o altă echipă.

Potrivit lui Narcis Răducan, un apropiat de-ai lui Edi Iordănescu, antrenorul de la FCSB a primit oferte concrete din zona arabă, pe care, însă, preferă să le refuze și să continue la vicecampioana României, în ciuda atmosferei tensionate apărute după ultima ieșire a lui Gigi Becali.

Are oferte concrete din zona arabă și nu pleacă. Nu văd niciun motiv să plece. Nu contează ce se aude, el trebuie să stea și să ia campionatul”, a declarat Narcis Răducan, la emisiunea Liga Digi Sport.

Gigi Becali vrea ”să scape” de Edi Iordănescu și i-a găsit înlocuitor

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

FCSB nu a pierdut niciunul dintre ultimele opt meciuri jucate, ceea ce nu este, însă, suficient pentru Gigi Becali, care ”s-a săturat” de faptul că nu mai poate interveni la echipă.

Vali Moraru, realizatorul emisiunii Digi Sport Special, a dezvăluit miercuri seară că Gigi Becali vrea să ”scape” de Edi Iordănescu și să-l înlocuiască cu Nicolae Dică.

Dică este o variantă pentru FCSB. Mi-a zis cineva, înainte de emisiune, că să ne gândim că Dică e o variantă pentru FCSB. Gigi Becali vrea să scape de Edi Iordănescu și să-l reinstaleze pe Nicolae Dică”, a spus Vali Moraru.

Pentru a se produce despărțirea dintre părți, fie Edi Iordănescu va apela la clauza din contract și va pleca, fie Gigi Becali îl va da afară, caz în care trebuie să-i plătească antrenorului 500.000 de euro.

Etichete: narcis raducan , edi iordanescu , oferte edi iordanescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă