Oferta rușinoasă primită de Gică Hagi pentru a fi selecționerul României: „O jignire! Cum să accepte așa ceva?”

3 săptămâni in urmă 17

Oferta rușinoasă primită de Gică Hagi pentru a fi selecționerul României. „Regele” a fost primul tehnician vizat de șefii FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi pe banca tricolorilor. Discuțiile n-au fost încununate de succes, din cauza posturii de acționar a lui Gică Hagi la un club din Liga 1, Farul. Dar, în afară de asta, se pare că și propunerea financiară făcută de FRF a fost „la preț redus” pentru „Regele” fotbalului nostru.

Oferta rușinoasă primită de Gică Hagi pentru a fi selecționerul României

Oferta rușinoasă primită de Gică Hagi pentru a fi selecționerul României. Antrenorul-patron de la farul Constanța a fost primul tehnician abordat de FRF pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi pe banca tricolorilor. Cele două părți n-au ajuns la un consens, așa că fiecare s-a întors la treaba sa.

La acel moment, Gică Hagi a explicat că statutul său de acționar majoritar la un club din Liga 1 ar fi generat un conflict de interese cu postul de selecționer. Prin urmare, a fost nevoit să nu dea curs ofertei federalilor.

„Dorinţa mea este să preiau echipa naţională, dar nu voi putea niciodată să fiu selecţioner dacă nu îmi vând acţiunile.

Nu vreau să intru în alte interpretări, v-aţi dus prea departe. A fost o discuţie cu preşedintele FRF şi atât! Lucrul e simplu: nu pot să fiu antrenorul echipei naţionale pentru că sunt acţionar la club. Nici n-au trecut două zile şi văd o groază de discuţii. Vorbiţi cu liderul Generaţiei de Aur, nu vorbiţi cu oricine!

Da, am fost ofertat! Da, am fost dorit! Am discutat cu preşedintele, el m-a dorit foarte mult, dar nu se poate! Nu există nicio ruptură în Generaţia de Aur, există doar opinii”, a explicat Gică Hagi, la Digi Sport.

„O jignire! Cum să accepte așa ceva?”

La acel moment, în presă s-a vehiculat informația că Gică Hagi ar fi primit o ofertă fabuloasă de la FRF. Adică, un salariu de 500.000 de euro pe sezon, dar și 1 milion de euro, bonus pentru calificarea la un turneu final. Dar, se pare că adevărul a fost cu totul altul.

Potrivit Playsport, Gică Hagi ar fi avut o propunere mai degrabă jenantă față de statutul pe care-l are în fotbalul nostru. Deși „Regele” și-ar fi dorit să revină pe banca naționalei, oferta FRF l-a făcut să dea înapoi.

„Hagi ar fi preferat să vină pe gratis la echipa națională, toată lumea ar fi înțeles atunci că el chiar iubește fotbalul românesc.

Însă, 10.000 de euro pe lună este o jignire. Păi cum să accepte așa ceva, când Mirel Rădoi a avut 25.000 euro, Cosmin Contra a avut 35.000 de euro, iar Daum a avut 50.000 de euro pe lună? Aici nu este vorba despre bani, este vorba despre un principiu”, au dezvăluit surse din anturajul „Regelui”, conform sursei citate.

La ora actuală, Ladislau Boloni este favorit la preluarea postului de selecționer. Tehnicianul de 68 de ani urmează să aibă discuțiile decisive cu oficialii FRF în următoarele zile. El a mai antrenat naționala României în perioada iulie 2000 – iulie 2001.

The post Oferta rușinoasă primită de Gică Hagi pentru a fi selecționerul României: „O jignire! Cum să accepte așa ceva?” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă