Ofertă pentru antrenorul revelație al Ligii 1: „Am fost sunat după meciul de la Pitești”

1 săptămână in urmă 21

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022, 10:03 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 10:25

Marius Măldărășanu (47 de ani), antrenorul celor de la Hermannstadt, a dezvăluit că a fost căutat de o echipă din Liga 1 după rezultatele excelente pe care le-a înregistrat cu sibienii de la promovare. 

Revelația sezonului în campionat, Măldărășanu e neînvins în cariera de antrenor în Liga 1. Invitat la GSP Live, tehnicianul a vorbit despre o ofertă pe care a primit-o după victoria din deplasare de la FC Argeș, scor 1-0. 

Marius Măldărășanu: „Am primit un mesaj după meciul de la Pitești”

„Am fost sunat după meciul de la Pitești. Mi-a dat cineva mesaj dacă mă poate suna, m-a sunat și m-a întrebat «Dacă există 1% șansă să te luăm, vreau să știu dacă poți veni». Am zis că nu. Dacă se vor alinia astrele vreodată o voi face, nu-i problemă. La momentul ăsta nu mă gândesc să plec, vedem ce va fi la iarnă. 

Vreau ca lumea să mă perceapă că sunt un om serios în primul rând. Îmi plac proiectele. În momentul în care am venit la Sibiu în vara sezonului trecut și s-a pus accentul pe o promoare directă, rapidă, mă plimbam până mi-am găsit apartament, stând la hotel, cu unul dintre secunzii mei. 

Îmi plăcea foarte mult și i-am zis că aici vreau să stăm 2 ani. Un an cât era contractul plus un an prelungire în eventualitatea promovării. Depinde și ce echipă... Și dacă nu stau până la vară, stau până la iarnă și tragem linie, vedem ce se întâmplă. Echipa era mai aproape de casă (n.r. - tehnicianul este născut la Ploiești)”, a dezvăluit Măldărășanu la GSP Live. 

Citește și alte știri din Liga 1: 

 „Ar fi o salvare imensă!”

REVENIRE

Patronul din Liga 1 negociază cu Adailton: „Ar fi o salvare imensă!”

 „Da' pleacă, omule!”

CFR CLUJ

MM s-a enervat în direct, după ce l-a auzit pe Dan Petrescu: „Da' pleacă, omule!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă