Oferta "nebună" pentru Neymar: un lanț hotelier, avion privat, etc: "Ne-am întâlnit la ultimul etaj, nimeni nu ne putea poza"

1 lună in urmă 23

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ofertă "de pe altă planetă pentru Neymar". Ce i s-a propus în 2016

Fostul agent al starului brazilian, Wagner Ribeiro, susține că șeful cel mare de pe Parc des Princes a negociat în 2016 aducerea atacantului de la Barcelona, iar la cea vreme a făcut o ofertă pur și simplu "nebună".

În cele din urmă a reușit să-l transfere un an mai târziu, în 2017, pentru cea mai mare sumă din istorie, 222 de milioane de euro. Cu toate acestea, oferta inițială rămâne una incredibilă.

Neymar este cel mai scump fotbalist din toate timpurile

"În vara lui 2016 ne-am întâlnit la Ibiza. Eram eu, Neymar, tatăl său, Al-Khelaifi și Oliver Letang (n.r.: fostul director sportiv de la PSG). Ne-am întâlnit la ultimul etaj al unui hotel, ne-am ascuns, nimeni nu ne putea face poze.

Am discutat, Nasser a făcut o propunere magnifică. Neymar avea 11 milioane de euro pe an la Barcelona. El i-a oferit 26 de milioane, dar eu am cerut 40.

El a spus că va studia problema și că putea să-i ofere o parte din acțiunile unui lanț hotelier, dar și un avion privat pentru a-și face călătoriile între Europa și Brazilia, plus că îi va pune numele inscripționat pe Turnul Eiffel. Era o nebunie!

Dar el nu voia să meargă la PSG, nu voia să plece de la Barcelona. Tatăl său a profitat și a negociat înnoirea contractului cu Barcelona și a obținut un salariu de 28 de milioane de euro pe an", a spus Wagner Ribeiro, potrivit publicației L'Equippe.

Neymar, salariu colosal la PSG

În cele din urmă, Nasser Al-Khelaifi l-a transferat pe Neymar de la Barcelona la PSG în vara anului 2017, pentru cea mai mare sumă plătită vreodată în istoria fotbaluilui pentru un jucător, 222 de milioane de euro. El are un salariu net de 36 de milioane de euro pe an.

Din august 2017, când a ajuns la PSG, atacantul de 29 de ani a jucat în 106 meciuri oficiale pentru PSG, a marcat 83 de goluri și a dat 49 de pase decisive.

La nici măcar un an după transferul să la PSG, s-a tot zvonit că Neymar voia să revină la Barcelona sau să plece cumva de la PSG, pentru că nu îi plăcea.

Neymar (29 de ani) mnai are contract cu PSG până în iunie 2022.

  • Neymar are o cotă actuală de piață de 110 milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
Etichete: barcelona , psg , neymar , transfer neymar , nasser al-khelaifi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă