Ofertă din Ungaria pentru un jucător de la FCU Craiova! A rămas de stabilit doar prețul

1 săptămână in urmă 11

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022, 17:36 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 17:37

Adrian Mititelu poate să realizeze profit cu un jucător pe care l-a adus gratuit astă-vară la FCU Craiova 1948. Ghanezul Samuel Asamoah e dorit de Honved, din Ungaria, și negocierile vor avea loc săptămâna aceasta

FCU Craiova 1948, echipa lui Mititelu, s-a comportat dezamăgitor în prima parte a sezonului, dar a mai nimerit și achiziții bune. Samuel Asamoah, un mijlocaș pe care oltenii l-au adus gratuit, e dorit acum de Honved, din Ungaria.

Negocierile vor avea loc săptămâna următoare, încă nu este clar un preț pentru care ar pleca mijlocașul ghanez, dar maghiarii sunt insistenți. Asamoah, adus astă-vară de la Saint-Truiden, a fost titular de bază la Craiova, ca mijlocaș defensiv sau ca inter în sistemul 4-3-3, mai puțin în perioada în care Eugen Trică a condus echipa.

 „Decizie unilaterală a clubului”

FCU Craiova

FCU Craiova a reziliat cu 4 jucători: „Decizie unilaterală a clubului”

A mai rămas de stabilit doar prețul

El îl scosese pe african dintre titulari. Oltenii l-au readus pe Nicolo Napoli ca antrenor principal și caută să scape de câțiva jucători străini pe care îi consideră responsabili pentru parcursul sub așteptări pe care l-a avut echipa în prima jumătate a campionatului. Alb-albaștrii sunt antepenultimii în clasament și riscă să retrogradeze dacă vor păstra aceeași formă.

Asamoah, un mijlocaș înalt de doar 1,63m, a fost mereu titular, de-a lungul carierei. A jucat la Saint-Truiden, la Leuven, la Eupen. Peste tot a fost folosit în mod constant, înainte să ajungă în Bănie. În România a bifat 20 de meciuri în aceste șase luni.

Șansele ca un transfer al său în Ungaria să aibă loc sunt mari, din moment ce Craiova caută să-și reformeze lotul, iar maghiarii îl vor pe mijlocașul ghanez încă de acum. Honved trebuie să ajungă în următoarele zile la un acord cu familia Mititelu pentru a-l lua pe Asamoah, "un mic Kante" al campionatului românesc.

8e locul pe care-l ocupă Honved în prima ligă maghiară, o competiție cu doar 12 echipe. Liderul e Ferencvaros, cu 35 de puncte, pe locul al doilea se află Kisvarda, cu 34 de puncte, formația care îl ofertase pe Adrian Mutu. "Briliantul" a preferat să aștepte o decizie a Federației, sperând că va prinde postul de selecționer, de aceea a refuzat propunerea maghiarilor

Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

MERCATO

Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

 „Cum să jucăm cu ei?”

FCU Craiova 1948

Nicolo Napoli a anulat un amical al lui FCU Craiova: „Cum să jucăm cu ei?”

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă