Ofertă de ultima oră pentru Ovidiu Popesu și Vali Crețu! Cei doi sunt doriți în Turcia

1 lună in urmă 14

Jucătorii de la FCSB sunt la mare căutare în perioada de mercato din această iarnă, iar Ovidiu Popescu și Vali Crețu sunt doi dintre fotbaliștii care au primit oferte în această perioadă.

Pe lângă Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Dennis Man, fotbaliști pentru care Gigi Becali are oferte de zeci de milioane de euro, alți doi jucători din lotul lui Toni Petrea ar putea pleca în această iarnă.

FCSB ar putea să se despartă de Ovidiu Popescu și Vali Crețu în următoarea perioadă, toate acestea deoarece o echipă importantă din Turcia și-a arătat interesul pentru serviciilor lor.

Ofertă de ultima oră pentru Ovidiu Popesu și Vali Crețu

Conform Sport.ro, Erzurumspor, echipă care evoluează în prima ligă din Turcia, îi vrea pe Vali Crețu și Ovidiu Popescu în această perioadă de transferuri din iarnă. Mai mult, turcii le-au pregătit celor doi fotbaliști salarii mai mari decât au la FCSB.

Nu ar fi exclus ca Gigi Becali să accepte să îi vândă pe cei doi jucători în următoarea perioadă, toate acestea deoarece latifundiarul din Pipera a fost nemulțumit de evoluțiile lui Valentin Crețu, căruia îi caută înlocuitor după înfrângerea cu CFR Cluj din Liga 1.

De partea cealaltă, Ovidiu Popescu este și el pe lista neagră a latifundiarului din Pipera. Acesta fusese scos de către Gigi Becali din prima echipă, stabilind că acesta nu va mai juca decât în condiții speciale.

Erzurumspor e pe ultimul loc în clasamentul din Super Lig

Erzurumspor, echipa care îi dorește pe cei doi fotbaliști de la FCSB, se află pe locul 21 în clasamentul din Super Lig, cu 13 puncte, la egalitate cu Kayserispor și Denizlispor și la două puncte distanță de Ankaragucu.

650.000 de euro este cota lui Ovidiu Popescu, conform transfermarkt.com 900.000 de euro este cota lui Vali Crețu, conform site-urilor de specialitate

The post Ofertă de ultima oră pentru Ovidiu Popesu și Vali Crețu! Cei doi sunt doriți în Turcia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă