Oferta cu care Rapid încearcă să îl transfere pe Hatem Ben Arfa în Liga 1: salariu în limitele echipei plus bonusuri substanțiale! EXCLUSIV

1 lună in urmă 35

Hatem Ben Arfa este fotbalistul cu care Rapid încearcă să dea marea lovitură, dar oferta giuleștenilor este una realistă, bazată pe puterea financiară actuală a clubului.

ProSport a aflat contractul pe care patronul Victor Angelescu i l-a propus lui Ben Arfa și detaliile acestuia arată că venirea francezului la București nu va fi pentru latura financiară.

Fostul jucător de la PSG caută un club unde să fie considerat starul absolut, fiind genul de jucător pentru care iubirea fanilor contează mai mult decât sumele trecute pe hârtie. La cei 34 de ani ai săi, el are deja, în conturi, suficienți bani pentru a evolua mai mult din plăcere în ultimele sezoane ale carierei.

Oferta cu care Rapid încearcă să îl transfere pe Hatem Ben Arfa în Liga 1: 10.000 de euro pe lună ar fi salariul!

Victor Angelescu și Daniel Niculae lucrează din greula transferul cel mai sonor din Liga 1: Hatem Ben Arfa. Fotbalistul de 34 de ani, fost internațional francez, a jucat 24 de meciuri în ultimul sezon, la Bordeaux, și caută o ultimă provocare în cariera sa.

Rapid București i-a propus extremei să vină în Liga 1, prin intermediul impresarului Liubliana Nedelcu și a agentului său din Franța. Deși există și alte propuneri, mai avantajoase financiar, Ben Arfa ia din ce în ce mai în serios oferta Rapidului.

Aceasta nu este una ieșită din comun, ba se află chiar în limitele financiare obișnuite ale giuleștenilor: salariu de 10.000 de euro plus bonusuri destul de generoase pentru meciuri jucate și victorii, din care mai poate câștiga câteva mii bune de euro pe lună. De altfel, aceste bonusuri individuale sunt singurele care pot fi considerate atractive la nivelul banilor. Cel mai important este însă statutul pe care Ben Arfa l-ar avea în Giulești: un superstar pe care spectaculoșii fani rapidiști îl vor diviniza. Adică exact ceea ce își dorește francezul aflat pe final de carieră.

The post Oferta cu care Rapid încearcă să îl transfere pe Hatem Ben Arfa în Liga 1: salariu în limitele echipei plus bonusuri substanțiale! EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă