Ocupație mai „specială” pentru o bunică. La 73 de ani, bănuită de contrabandă cu ţigări

2 săptămâni in urmă 12

Țigări de contrabandă găsite în casa unei femei de 73 de ani din Botoșani. Foto/Arhivă Țigări de contrabandă găsite în casa unei femei de 73 de ani din Botoșani. Foto/Arhivă

O femeie de 73 de ani, din Botoșani, este bănuită de contrabandă de țigări. În urma percheziţiilor, polițiștii au găsit peste 500 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă Duty free, pentru care femeia nu deţinea documente legale de provenienţă.

LUNI, 27 SEPTEMBRIE 2021, 11:59

SURSĂ: Realitatea

AUTOR: Iulian Budușan

Poliţiştii din Botoşani au percheziţionat locuinţa unei femei de 73 de ani bănuită că ar face contrabandă cu ţigări, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor, "au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 500 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă Duty free, pentru care femeia nu deţinea documente legale de provenienţă".

Femeia este cercetată acum pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă