Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Haaland după meci. Asistentul român, apărat de Pep Guardiola

1 lună in urmă 9

Unul dintre asistenții lui Ovidiu Hațegan la partida de Champions League dintre Manchester City și Borussia Dortmund, de marți seara, e aspru criticat după un gest făcut la finalul partidei. Antrenorul lui City, Pep Guardiola, i-a luat însă apărarea românului, scrie The Independent.

Octavian Șovre a oferit imaginea serii în cea mai importantă competiție continentală a cluburilor, fiind surprins de camerele de luat vederi de pe stadionul din Manchester când îi cere starului Borussiei Erling Haaland un autograf, pe tunelul ce duce la vestiare. Gestul arbitrului român, la finalul unui meci în care jucători ai ambelor echipe au fost nervoși din cauza deciziilor brigăzii de arbitri români, a fost criticat dur.

Vorbind despre momentul când Șovre îi cere autgraful lui Haaland la BT Sport, fostele vedete din Premier League, Owen Hargreaves și Joleon Lescott, au criticat comportamentul oficialului român.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>The linesman asking Haaland for his autograph in the tunnel! This is the level of officiating we get from <a href=”https://twitter.com/ChampionsLeague?ref_src=twsrc%5Etfw”>@ChampionsLeague</a> <a href=”https://t.co/Ji0pHkWDE1″>pic.twitter.com/Ji0pHkWDE1</a></p>&mdash; Andrew Edgeworth (@RogerDismal) <a href=”https://twitter.com/RogerDismal/status/1379547837797707779?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 6, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Fostul mijlocaș al Manchester United, Hargreaves, a spus: „Au avut o repriză dificilă și au greșit multe lucruri. Poți să fii fan, dar nu poți face asta în fața celorlalți jucători, pur și simplu nu arată bine.” Declarația fostului jucător a fost preluată de Talk Sport.

Lescott a adăugat: „Nu există niciodată un moment potrivit pentru asta, pur și simplu nu este de bun augur pentru oficiali. Este un lucru copilăresc să vezi așa ceva.”

Pep Guardiola i-a luat apărarea asistentului român

Antrenorul lui Manchester City, care a câștigat partida, manșa tur a sferturilor de finală, cu 2-1, i-a luat apărarea asistentului român. Pep Guardiola a spus inițial că nu dorește să comenteze arbitrii în conferința de presă de după meci, dar a continuat să descrie performanța lor ca fiind „perfectă”.

Ovidiu Hațegan a avut două momente controversate în timpul partidei de marți, un penalty acordat pentru City, dar acordarea acestuia a fost anulată de arbitrul român după consultarea VAR, și de asemenea un gol anulat Borussiei Dortmund. Guardiola a lăudat brigada românească.

„Mi-au spus alții, nu am văzut”, a spus el despre incidentul cu autograful. „Poate că este un fan. Dacă este fan al lui Haaland și este aici, de ce nu? Arbitrii au fost perfecți, au fost corecți. Nu a fost o influență din partea lor ca în trecut. A fost totul corect.

Poate [autograful] a fost pentru fiul sau fiica lui, nu știu. Nu am mai văzut așa ceva până acum, dar s-a întâmplat. Au făcut o treabă bună așa că gata. Nu s-a întamplat nimic.”, a spus Guardiola.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă