Octavian Popescu, următoarea mare lovitură a FCSB-ului! Juventus și Manchester City, pe urmele ”perlei” lui Gigi Becali

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Giovanni Becali, fostul agent care deține firma de impresariat care-l reprezintă pe Octavian Popescu, a dezvăluit că oficiali de la Juventus și Manchester City s-au interesat de mijlocașul ofensiv de 18 ani.

Octavian Popescu, în vizorul lui Juventus și Manchester City

Octavian Popescu e un jucător, dacă joacă meci de meci. Gigi l-a luat, i-a făcut contract bun și e nelipsit. Scouter-ul de la Juventus a fost aici și l-a urmărit, apoi m-a sunat Txiki Begiristain (n.r. director sportiv la Manchester City). M-a întrebat de un puști Popescu, dacă e neam cu Gică Popescu.

I-am zis 'băi, Popescu sunt 1.000.000'. M-a întrebat 'Becali e numai unu?'. E, cam așa ceva”, a dezvăluit Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

Fostul agent a vorbit și despre o parte din viața extrasportivă a lui Octavian Popescu, carnetul de șofer, în contextul scandalului în care a fost implicat Florinel Coman, acuzat că ar avea un permis de condus fals.

I-am spus lui ăsta micu, lui Octavian Popescu, să-și ia un carnet, că am auzit că-l mai învață ăsta, Perianu, prin parcare pe la bază. Îi trimitem noi un șofer dacă trebuie sau îi dă Gigi”, a transmis Giovanni Becali.

Etichete: giovanni becali , octavian popescu , oferte octavian popescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă