Octavian Popescu, schimbat pentru a nu risca o accidentare serioasă în Steaua – FCSB 2. Mijlocașul a ieșit şchiopătând

4 săptămâni in urmă 1

Octavian Popescu a fost trimis de Gigi Becali la FCSB 2 pentru a încurca-o pe CSA Steaua la meciul din etapa 11 din Seria a 4-a a Ligii 3, iar mijlocașul a rezistat pe teren doar 70 de minute.

Noua vedetă a FCSB-ului a fost titularizat de Bogdan Argeș Vintilă la meciul jucat de FCSB 2 pe terenul celor de la CSA Steaua, dar fostul principal de la echipa mare a roș-albaștrilor nu a dorit ca Octavian Popescu să riște o accidentare serioasă.

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai activi jucători de la FCSB 2 din meciul jucat împotriva echipei Armatei, dar a rezistat pe teren doar 70 de minute.

Octavian Popescu a ieșit șchiopătând din Steaua – FCSB 2

Noua „perlă” a lui Gigi Becali de la FCSB a fost schimbat de Bogdan Argeș Vintilă în minutul 70 al partidei cu CSA Steaua, toate acestea pentru a nu risca o accidentare înainte de derby-ul cu CFR Cluj.

Octavian Popescu a ieșit de pe teren șchiopătând vizibil, fapt ce demonstrează că partida dintre CSA Steaua și FCSB 2 din Liga a 3-a a fost una foarte dură, iar jucătorii celor două echipe nu s-au menajat deloc.

FCSB, duel cu CFR Cluj în etapa 28 din Liga 1

FCSB joacă în această seară cu UTA Arad, ora 20.00, în deplasare, în etapa 27 din Liga 1, iar apoi urmează duelul cu CFR Cluj de pe Arena Națională, vineri, 19 martie, ora 20.30, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport.

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu a făcut pasul de la FCSB 2 la echipa din Liga 1 pe 15 septembriie 2020, iar de atunci a jucat în 22 de meciuri pentru gruparea roș-albastră, a dat un gol și a oferit șase pase decisive.

350.000 de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com 200.000 de euro le-a plătit FCSB celor de la Regal B. U19 pentru transferul lui Octavian Popescu

The post Octavian Popescu, schimbat pentru a nu risca o accidentare serioasă în Steaua – FCSB 2. Mijlocașul a ieșit şchiopătând appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă