Octavian Popescu, pe urmele lui Florinel Coman? „Mi-a spus că-l mai învață Perianu să conducă în parcare! I-am zis să facă școala de șoferi!”

1 lună in urmă 1

Octavian Popescu, noua vedetă a FCSB-ului, poate călca pe urmele lui Florinel Coman, fotbalist care a fost prins conducând cu un permis internațional suspect.

Giovanni Becali a dezvăluit că nu avea informații în legătură cu problemele cu legea pe care le avea Florinelo Coman, dar a făcut o comparație între „Mbappe de România” și Octavian Popescu.

Vărul lui Gigi Becali susține că Octavian Popescu (18 ani) nu are permis de conducere, dar că Ovidiu Perianu, cel care i-a fost coleg și la FCSB 2, îl mai lasă să șofeze în parcarea bazei FCSB-ului din Berceni.

Octavian Popescu, pe urmele lui Florinel Coman

Giovanni Becali a dezvăluit că i-a transmis fotbalistului care a împlinit 18 ani pe 27 decembrie 2020 că trebuie să facă școala de șoferi, toate acestea pentru a nu călca pe urmele lui Florinel Coman, jucător care s-a ales cu dosar penal.

„Nu am știut nimic (n.r. despre problemele cu legea pe care le are Florinel Coman). I-am zis lui Octavian Popescu să facă școala de șoferi. A zis că îl mai învață Perianu în parcare. Când conduci fără carnet te gândești să te duci și mai încolo, dar nu cred. E un băiat cuminte. Gigi mi-a zis că Octavian Popescu era tot titular chiar dacă era Man la echipă. Băiatul a început să joace și a cerut și el ce a vrut. Are 3.000 de euro salariu acum”, a spus Giovanni Becali pentru DigSport Matinal.

Juventus și Manchester United, pe urmele lui Octavian Popescu

Fostul mare impresar din România a vorbit și despre posibilitatea ca Octavian Popescu să plece de la FCSB, iar acesta susține că pe urmele tânărului fotbalist se află Juventus și Manchester City.

„Urmează ca să joace, să câștige campionatul. Juventus și Gity m-au întrebat de Octavian Popescu. Vorbeam cu scouterul de la Juventus care a fost aici și l-a urmărit, iar între timp m-a sunat Txiki Begiristain ca să mă întrebe de Octavian Popescu”, a mai spus Giovanni.

 

The post Octavian Popescu, pe urmele lui Florinel Coman? „Mi-a spus că-l mai învață Perianu să conducă în parcare! I-am zis să facă școala de șoferi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă