Octavian Popescu, moment de geniu chiar sub ochii lui Mirel Rădoi! Florin Tănase îl egalează pe Dennis Man în topul golgheterilor | FOTO & VIDEO

1 lună in urmă 13

Octavian Popescu a profitat din plin de șansa pe care i-a oferit-o transferul lui Dennis Man la Parma. „Perla” lui Gigi Becali a pasat genial cu Poli Iași, iar Florin Tănase a marcat golul 14, prin care îl egalează pe Man în clasamentul golgheterilor.

FCSB a primit vizita ultimei clasate din Liga 1, Poli Iași. A fost primul meci după plecarea lui Dennis Man, care a semnat cu Parma și este așteptat să debuteze în meciul de la Napoli.

Toni Petrea a ascultat „sfatul” lui Gigi Becali și l-a trimis pe Octavian Popescu în linia de atac, alături de Florinel Coman și Florin Tănase.

Octavian Popescu, moment de geniu chiar sub ochii lui Mirel Rădoi! Florin Tănase îl egalează pe Dennis Man în topul golgheterilor

FCSB a deschis scorul în minutul 26, prin Florin Tănase, care a primit o pasă genială din partea lui Octavian Popescu. Acesta a lobat peste apărarea oaspeților și l-a lăsat singur pe căpitanul echipei. (VIDEO AICI)

Octavian Popescu ajunge la al treilea assist, dar vedeta lui Gigi Becali care are si trei penalty-uri obținute.

„Am zis şi de Man, şi de Coman, mi-am dat seama de valoarea lor, poate am exagerat puţin, dar credeam ce spuneam. Dacă nu se întâmpla cu pandemia, vorbeam de jucători de sute de milioane, Mbappe, ăştia.

Acum când pandemia se opreşte, vor exploda preţurile imediat. Octavian Popescu e la ora asta mai tare şi ca Man şi ca Florinel Coman. El e jucător de geniu, e fenomen.

Spuneam de Messi si Neymar că joacă îngerii. Ăsta joacă mai bine, joacă îngerii pentru el. Ăsta nu se va mişca fără 100 de milioane de euro. Se naşte unul ca el la 30-40 de ani”, a spus Gigi Becali la Digisport.

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Coman
REZERVE: Straton, Crețu, Simion, Moruțan, Nedelcu, Soiledis, Vînă, Buziuc, Perianu
ABSENȚI: L. Filip, (accidentat), Panțâru (indisponibil)
ANTRENOR: Toni Petrea

POLI IAȘI: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – Moisa, R. Popa, Passaglia – Rodny Lopes, Duranovic, Mensah
REZERVE: Brînză, Vanzo, A. Zaharia, Mihalache, Popadiuc, Dylan Flores, Gaitan, Vega Alvarez
ABSENȚI: A. Cristea, Calcan, De Iriondo, Acosta, A. Stan (indisponibili), Platini (accidentat)
ANTRENOR: Adrian Kerezsy

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / Asistenți: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe) și Vişan Florian Alexandru (Galaţi)

Octavian Popescu, pasa geniala pentru golul lui Florin Tanase, cu Poli Iasi

The post Octavian Popescu, moment de geniu chiar sub ochii lui Mirel Rădoi! Florin Tănase îl egalează pe Dennis Man în topul golgheterilor | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă