Octavian Popescu, luat în colimator de jucătorii celor de la CSA Steaua: „Nu prea l-am văzut, cred că n-are chef la Liga 3!”

4 săptămâni in urmă 1

octavian popescuoctavian popescu

FCSB 2 a terminat la egalitate partida din runda cu numărul 11 din Liga 3, scor 1-1, contra marei rivale de la CSA Steaua!

SÂMBĂTĂ, 13 MARTIE 2021, 18:27

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Patronul liderului din Liga 1, Gigi Becali, și-a dorit să îi încurce pe rivalii de la CSA Steaua, astfel că a decis să trimită mai mulți jucători de la prima echipă pentru duelul din eșalonul al treilea. Una dintre „bijuteriile” roș-albaștrilor din acest moment, Octavian Popescu (18 ani), a fost și el folosit de Bogdan Vintilă în primul 11 al celor de la FCSB 2.

Noul puști-minune al fotbalului românesc a fost atent supravegheat de către adversari, astfel că și-a creat foarte puține situații în terenul gazdelor. Unul dintre responsabilii pentru contracararea lui Octavian Popescu a fost Valentin Bărbulescu, fotbalist care l-a pus la colț la finalul partidei pe jucătorul de 100 de milioane de euro al lui Gigi Becali.

„Aceste figuri pe care le au fotbaliștii tineri, cum fac două-trei meciuri bune… noul nu știu cine. E o aroganță pe care nu o înțeleg, dar treaba lui."

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă