Octavian Popescu, la Real Madrid sau FC Barcelona? Gigi Becali îi interzice un transfer acum chiar dacă ofertele ar fi de la granzii Spaniei: „Să nu și-o ia în cap!” | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 21

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit în exclusvitate pentru ProSport despre situația lui Octavian Popescu, atacantul în vârstă de 19 de ani al roș-albaștrilor.

Octavian Popescu a intrat în atenția mai multor cluburi importante din Europa, dar patronul Gigi Becali nu are de gând să îl cedeze prea curând sau prea ieftin.

Recent, și presa din Cehia a scris despre un posibil transfer al lui Octavian Popescu, chiar la Slavia Praga, în locul lui Nicolae Stanciu, însă Gigi Becali a anunțat că fotbalistul său nu va pleca.

Gigi Becali, verdict în cazul lui Octavian Popescu. Când va pleca fotbalistul de la FCSB

Gigi Becali l-a dat exemplu pe Dennis Man, jucător care a evoluat la FCSB timp de patru sezoane și jumătate până să se transfere la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro.

Patronul roș-albaștrilor nici nu vrea să audă de o plecare a lui Octavian Popescu până când acesta nu se va impune la FCSB.

„Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul.

Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

  • 1.9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.
  • 4 goluri în 17 meciuri a marcat Octavian Popescu pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1.
  • 4 goluri în 32 de meciuri a înscris Octavian Popescu pentru FCSB, în sezonul trecut al Ligii 1.

The post Octavian Popescu, la Real Madrid sau FC Barcelona? Gigi Becali îi interzice un transfer acum chiar dacă ofertele ar fi de la granzii Spaniei: „Să nu și-o ia în cap!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă