Octavian Popescu, în atenția cluburilor mari din Europa. „Juventus și Manchester City m-au întrebat de el!”

1 lună in urmă 1

Giovanni Becali, fostul mare impresar din România, a dezvăluit cu Octavian Popescu se află în etanția cluburilor mari din Europa.

Giovanni Becali are o relație foarte apropiată cu Gigi Becali, cel care îi este și văr, iar acesta știe tot ce se întâmplă la gruparea roș-albastră.

Astfel, Giovanni Becali a dezvăluit că un scouter de la Juventus a venit până în România pentru a-l vedea la treabă pe Octavian Popescu, chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de COVID-19. Mai mult, vărul lui Gigi susține că a fost sunat de Txiki Begiristain, directorul sportiv de la Manchester City, pentru a-i da mai multe informații în legătur că tânărul fotbalist de la FCSB.

Octavian Popescu, în atenția cluburilor mari din Europa

„Octavian Popescu e un jucător, dacă joacă meci de meci. Gigi l-a luat, i-a făcut contract bun și e nelipsit. Scouter-ul de la Juventus a fost aici și l-a urmărit, apoi m-a sunat Txiki Begiristain (n.r. director sportiv la Manchester City). M-a întrebat de un puști Popescu, dacă e neam cu Gică Popescu.

I-am zis ‘băi, Popescu sunt 1.000.000’. M-a întrebat ‘Becali e numai unu?’. E, cam așa ceva”, a dezvăluit Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

Octavian Popescu a jucat și pentru Universitatea Craiova

Octavian Popescu (18 ani) este cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro. Atacantul a ajuns la formația roș-albastră pe 15 septembrie 2020 și mai are contract cu FCSB până în 2024.

Octavian Popescu a ajuns la FCSB 2 în iulie 2020, după ce Universitatea Craiova nu a activat clauza de cumpărare pentru fotbalistul în vârstă de 18 ani care era cedat sub formă de împrumut de Regal la gruparea din Bănie. Latifundiarul din Pipera a plătit 190.000 de euro pentru transferul lui Tavi Popescu.

În sezonul 2020 – 2021, Octavian Popescu a jucat în 20 de meciuri în Liga 1 și 1 în Europa League, a dat un gol și a oferit 6 pase decisive.

The post Octavian Popescu, în atenția cluburilor mari din Europa. „Juventus și Manchester City m-au întrebat de el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă