Octavian Popescu, gol cât o dublare de clauză! Becali își freacă palmele după execuția formidabilă din meciul cu Botoșani

3 săptămâni in urmă 10

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021, 22:30 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 22:44

Octavian Popescu (18 ani) a marcat un gol extraordinar în minutul 66 al partidei FCSB - FC Botoșani, la scorul de 1-0 pentru oaspeți. 

FCSB a fost lipsită de inspirație în prima oră a disputei cu Botoșani. Toni Petrea nu s-a putut baza pe Florinel Coman, iar Olimpiu Moruțan a acuzat probleme medicale și a fost înlocuit. În aceste condiții, salvarea nu putea veni decât de la noul „puști-minune”, iar Octavian Popescu nu a dezamăgit. 

Octavian Popescu, gol de magician în FCSB - Botoșani

În minutul 66, Octavian Popescu a controlat elegant mingea, la 18 metri de poartă. A combinat cu Florin Tănase, a intrat iar în posesia balonului și a urmat un moment de magie. Internaționalul de tineret și-a așezat scurt mingea, foarte aproape de picior, dar a a dezvoltat o forță incredibilă. Balonul expediat din colțul careului de 16 metri s-a oprit direct în vinclu, atingând și bara transversală.

VIDEO cu execuția senzațională a lui Octavian Popescu

Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali

Gigi Becali e sigur că Octavian Popescu va fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Patronul celor de la FCSB i-a crescut clauza de reziliere până la valoare de 100 de milioane de euro și îl compară pe tânărul mijlocaș cu Ansu Fatu, starul în devenire de la Barcelona. 

Olaru, Moruțan, Coman, Tănase și Tavi Popescu nu au cum să lipsească de la națională. Avem o echipă care se bate cu orice selecționată a lumii. Ei încă sunt copii, să le zicem adolescenți. Păi Ansu Fatai este mai bun ca Tavi Popescu? Nu este! Viitorul va demonstra că Tavi Popescu va fi o valoare mai mare a Europei, la fel ca Ansu Fatai.
- Gigi Becali

Clasament play-off Liga 1:

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani: 

EXCLUSIV Vlad, accidentare înainte de FCSB - Botoșani! Decizia luată de staff

EXCLUSIV FCSB și CFR Cluj, atenționate înaintea debutului în play-off: „Țineți minte! Se poate întâmpla asta încă din prima etapă”

Când se joacă derby-urile Craiova - FCSB și FCSB - CFR Cluj » LPF a anunțat programul

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă