„Octavian Popescu e prea crud pentru FCSB!”. Strategia lui Gigi Becali, criticată de un fost conducător din Liga 1: „Îi poate dăuna!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 20

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1 și colaboratorul emisiunii ProSport Live, a vorbit despre „perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu, extrema în vârstă de 18 ani de la FCSB.

Fost conducător la Dinamo și Rapid, Dinu Gheorghe este de părere că staff-ul tehnic și conducerea lui FCSB insistă prea mult cu Octavian Popescu, în Liga 1.

Acesta consideră că tânărul jucător a făcut pasul mult prea repede în Liga 1, pas care, spune Dinu Gheorghe, i-ar putea dăuna lui Octavian Popescu.

Dinu Gheorghe, despre Octavian Popescu de la FCSB

Dinu Gheorghe îi sfătuiește pe roș-albaștri să aibă răbdare cu fotbalistul considerat de mare perspectivă.

„Acest copil, Popescu, a fost forțat peste măsură. Acest copil de 17 ani, sau cât are el, nu poate fi aruncat 90 de minute, săptămână de săptămână să joace, să ducă greul. El trebuie crescut cu grijă, trebuie să joace 30 de minute, o repriză, trebuie introdus când echipa e pe val și atunci el poate ieși în evidență. Așa, să îl pui, să duci greul cu Popescu, mi se pare că e cam mult.

Îi poate dăuna (n.r. în dezvolarea lui), o să vedeți, pentru că e foarte crud în clipa de față. El a venit de la juniori și joacă direct la Liga 1. Nu e ușor. Vrea și el să arate că poate mult, e o echipă de mingicari în față, de la mijloc în sus, vrea să arate că poate și are talent, are mult talent! Să sperăm că vor avea înțelepciunea să îl folosească atât cât trebuie și când trebuie”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

  • Un gol în 24 de meciuri jucate a înscris Octavian Popescu pentru FCSB, în actuala ediție a Ligii 1.
  • 2 meciuri din 3 a jucat Octavian Popescu pentru România U21 la Campionatul European din Ungaria.
  • 700 de mii de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

The post „Octavian Popescu e prea crud pentru FCSB!”. Strategia lui Gigi Becali, criticată de un fost conducător din Liga 1: „Îi poate dăuna!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă