Octavian Popescu, atitudine de golan! Cum reacționează „perla” FCSB-ului în timpul meciurilor. „E trist pentru el. Nu mi-am imaginat!”

1 lună in urmă 28

Cristi Balaj, fostul arbitru din Liga 1, a dezvăluit că Octavian Popescu, fotbalistul de la FCSB care a impresionat în sezonul 2020 – 2021, are o atitudine de golan la adresa arbitrilor.

Cristi Balaj susține că a dorit să îl laude pe Octavian Popescu la un fost coleg de la CCA, dar că a fost dezamăgit când a aflat cum se comportă „perla” lui Gigi Becali în timpul meciurilor.

Fostul „central” din Liga 1 susține că fotbalistul în vârstă de 18 ani are un comportament foarte urât și le atrage atenția oficialilor de la FCSB pentru a lua măsuri, toate acestea deoarece „ar fi păcat să-și atragă o antipatie din partea arbitrilor”.

Cristi Balaj, despre atitudinea de golan a lui Octavian Popescu

„Vorbeam cu arbitrul şi îl lăudam şi discutam despre el, îi lăudam viteza… Am fost dezamăgit să aflu modalitatea prin care el comunică şi se adresează arbitrilor. Extrem de urât, n-aş vrea să dezvolt, e extrem de tânăr, ar fi păcat să-şi atragă o antipatie din partea arbitrilor, pentru că ar fi un război pierdut în final şi e trist pentru el.

Nu mi-am imaginat, cunosc anumite expresii folosite şi ar fi păcat de el, pentru că ne pasă şi discutăm despre un fotbalist la care şi eu am ajuns să primesc aceste informaţii când îl lăudam, ce bucuros sunt, sper să ajungă… Ar fi bine şi sper ca cei din conducerea FCSB-ului să ţină cont de ce le spun şi o să le dau şi exemple, şi le dau şi numele arbitrilor dacă vor să-i sune. Ar fi păcat ca un jucător care simte că e bun, că are calităţi…”, a dezvăluit Cristi Balaj la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

18 ani are Octavian Popescu 350.000 de euro este cota mijlocașului de la FCSB 4.500 de euro încasează Octavian Popescu lună de lună de la FCSB

The post Octavian Popescu, atitudine de golan! Cum reacționează „perla” FCSB-ului în timpul meciurilor. „E trist pentru el. Nu mi-am imaginat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă