Octavia, femeia care a încins ringul și imaginația bărbaților chiar sub ochii lui Cătălin Moroșanu! Imagini care-ți dau palpitații | GALERIE FOTO

6 zile in urmă 8

Adrian Maxim, Călin Petrișor, Serghei Zanosiev și Ionuț Popa vor lupta pe 15 decembrie în gala Dynamite Fighting Show – Noaptea Campionilor pentru centura lui Moroșanu. Aceștia se vor confrunta într-un turneu piramidal, noul campion având nevoie de două victorii în aceeași seară.

Pe lângă bărbații care se vor lupta, la tragerea la sorți, care a avut loc la Academia Cătălin Moroșanu, a atras atenția o femeie!

Este vorba de Octavia, o superbă brunetă care a atras toate privirile în momentul în care și-a făcut apariția cu centura lui Moroșanu, trofeu râvnit de luptătorii care se vor întâlni pe 15 decembrie.

Octavia e fata de ring de la Dynamite Fighting Show. Deși a încins imaginația celor prezenți în sală, sportivii care vor lupta în gala din decembrie și-au păstrat concentrarea doar asupra adversarilor.

Cum se va disputa gala Dynamite Fighting Show din 15 decembrie

Călin Petrișor, care are 4 victorii consecutive în DFS, îl va întâlni pe Ionuț Popa, care tocmai a debutat cu succes în promoția numărul 1 din România, iar Adrian Maxim se va duela cu Serghei Zanosiev.

Ionuț Popa a anunțat că nu a contat tragerea la sorți, iar în finală nu este interesat de adversar pentru că este mai bun atât decât Maxim, cât și decât Zanosiev.

The post Octavia, femeia care a încins ringul și imaginația bărbaților chiar sub ochii lui Cătălin Moroșanu! Imagini care-ți dau palpitații | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă